Kan “The Last of Us” blive den videospilsfortolkning, vi har gået og ventet på?

Den første trailer til HBO’s live-action fortolkning af Naughty Dogs elskede postapokalyptiske spil er langt om længe landet, og den teaser en serie, der for fans har masser af genkendelige scenarier.

“The Last of Us”-spillet er ofte hyldet som en af de bedste spilhistorier nogensinde, og skaberne bag serien er tilmed “Chernobyl”-skaber Craig Mazin og instruktøren og forfatteren bag det oprindelige spil og dets fortsættelse Neil Druckmann, så HBO har da også haft et utroligt velstøbt fundament at arbejde ud fra.

I serien møder vi den hårdt prøvede Joel Miller, der i en postapokalyptisk og zombiefyldt verden i den nære fremtid får til opgave at transportere den mystiske unge pige Ellie på tværs af USA. Historien udgør et af de mest hjerteskærende, skræmmende og rørende stykker medie i nyere tid, så der er meget at leve op til for Mazin og Druckmann.

“The Mandalorian”-stjernen Pedro spiller Joel, mens “Game of Thrones”-skuespilleren Bella Ramsey kan ses som Ellie. Derudover har vi Gabriel Luna (“Terminator: Dark Fate”) som Joels bror Tommy, Anna Torv (“Mindhunter”) som hans smuglerpartner Tess, Nick Offerman (“Devs”) som den ensomme overlever Bill og Merle Dandridge som Marlene, lederen af rebelgruppen the Fireflies. Sidstnævnte spillede også Marlene i det oprindelige spil.

Læs også: “David Cronenbergs ‘Scanners’ bliver til en serie hos HBO”

Seriens første sæson består af 10 episoder, der instrueres af flere forskellige instruktører, heriblandt Kantemir Balagov, Ali Abbasi og Jasmila Žbanić.

“The Last of Us” får premiere på HBO Max i løbet af 2023.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nullert 1 år siden

"“The Last of Us” får premiere på Netflix i løbet af 2023."
Jeg må nok sige at jeg er overrasket over at en HBO serie får premiere på Netflix.

Skriv ny kommentar: