Storm Reid har fået rollen som Riley, Ellies veninde, i HBO-fortolkningen af Naughty Dogs “The Last of Us”-spil.

Inden længe drager vi på tværs af et zombiefyldt USA sammen med Ellie (Bella Ramsey) og Joel (Pedro Pascal) i deres søgen efter den uafhængige gruppe, The Fireflys. Deres rejse byder både på hjertevarmende øjeblikke, utroligt mørke momenter og dyb sorg, og den udgør én af videospilhistoriens allerstærkeste fortællinger, som egner sig perfekt til en seriefortolkning.

Selvom seriens optagelser allerede er godt i gang, er der stadig tid til nye roller, og nu har vi altså fået Reid i rollen som Riley.

Læs også: “HBO frigiver første billede af Joel og Ellie i ‘The Last of Us’-serie”

Riley er Ellies veninde, som man møder i en DLC — en udvidelse til spillet —, der fortæller Ellies historie, før hun mødte Joel. Om karakteren introduceres gennem flashbacks eller på anden vis, kan vi kun spekulere om på nuværende tidspunkt.

Reid afslørede selv castingen gennem sin Twitter.

Udover Reid, Pascal og Ramsey kan vi blandt andre glæde os til at se Anna Torv (“Mindhunter”), Gabriel Luna (“Terminator: Dark Fate”) og Nick Offerman (“Devs”) i serien.

Reid er bedst kendt for sin rolle som Gia Bennett i HBO’s ungdomsserie “Euphoria”, men har også spillet med i film som “The Invisible Man” og “The Suicide Squad”.

HBO’s “The Last of Us” forventes at få premiere i løbet af 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: