HBO’s “The Last of Us” har castet “Devs”-skuespilleren Nick Offerman i rollen som den paranoide apokalypse-overlever Bill, rapporterer Variety.

Oprindeligt havde “Chernobyl”-skuespiller Con O’Neill fået rollen som Bill. Han stod dermed over for en genforening med seriens forfatter Craig Mazin, der også står bag “The Last of Us”.

Puslespillet gik dog ikke op, og nu er det altså officielt, at Offerman, der nok er bedst kendt for sin rolle som Ron Swanson i “Parks and Recreation”, har overtaget rollen i en noget nær perfekt recasting.

Offerman skal spille over for Murray Bartlett, der har rollen som Bills partner, Frank — en karakter, man i spillet aldrig interagerede med, og som derfor sandsynligvis får en helt anderledes rolle i serien.

“The Last of Us” er baseret på Naughty Dogs PlayStation-spil af samme navn og følger den hårdkogte, traumatiserede overlever Joel (Pedro Pascal), der har fået til opgave at smugle den unge pige Ellie (Bella Ramsey) på tværs af et zombie-befængt USA. Historien udgør en af de mest hjerteskærende og intense videospil i nyere tid og bliver af mange hyldet som et mesterværk. Vi må håbe, at HBO-serien kan leve op til dens forgænger.

Læs også: “‘The Last of Us’-stemmeskuespiller gentager rolle i HBO-serie”

Forfatteren og den kreative instruktør bag spillet, Neil Druckmann, har skrevet serien i samarbejde med Mazin, mens komponisten bag spillets fantastiske musik, Gustavo Santaolalla, må stemme sin guitar endnu engang. Han står nemlig for seriens soundtrack.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: