The Evil Dead”-nyfortolkningen “Evil Dead” har endnu ikke ramt biografferne, men har derimod indtil nu blot spillet på diverse filmfestivaler. Filmen har dog fået så god en modtagelse, at der allerede nu arbejdes på en efterfølger.

Se også: ”Evil Dead” indeholder udelukkende praktiske effekter.

Instruktør Fede Alverez kan udtale, at et manuskript til “Evil Dead 2” er blevet sat i sving, da den første film har vist sig virkelig at hitte hos publikum, så der er tro på, at den vil vise sig at klare sig godt i biograferne.

“Evil Dead” omhandler Mia, som tager ud til en hytte i skoven sammen med fem venner for at komme sig over en overdosis. I stedet ender vennerne dog med at skulle kæmpe for livet, da de finder en bog om døden, der besætter dem en efter en.

“Evil Dead” er instrueret af Alvarez ud fra et manuskript af Diablo Cody (“Juno”) og Alvarez selv. Filmen, der indtager danske biografer 2. maj, produceres derudover af Sam Raimi og Bruce Campbell.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 LukasAasted 10 år siden

Sådan! Traileren var forrygende, så det er skønt at filmen har fået en flot modtagelse. Det kan godt gå hen og blive en af årets sjoveste og mest underholdende biografoplevelser!
Gravatar

#2 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Ånej vil det sige at de ikke får bugt med det onde i 1'eren! Muhahahahahaaaaaaaa!
Doctor Last Warning
Gravatar

#3 papish 10 år siden

Bedste. Instruktørnavn. Nogensinde.

Skriv ny kommentar: