10 millioner. Så mange mennesker downloadede en piratkopi af Sylvester Stallones actionbrag ”The Expendables 3″ tilbage i juli måned – flere uger før filmen fik verdenspremiere.

Se også: Piratkopi af “The Expendables 3” hentet ned 200.000 gange på et døgn

Filmens producer, Avi Lerner, fortæller til Variety.com, at han blev ”knust” over det ulovlige læk af filmen, der potentielt set har kostet studiet i omegnen af 250 millioner dollars i tabte indtægter. Og nu vil Avi Lerner gå efter dem, der har hentet hans film ulovligt ned.

”10 millioner mennesker stjal vores film. Vi vil gå efter de 10 millioner. Jeg vil vise dem, at det ikke er i orden at stjæle. Vi vil stoppe den her udvikling og vise omverdenen, at ved at downloade en film ulovligt, risikerer mn at blive straffet,” siger han.

Avi Lerner har sammen med produktionsselskabet Millenium Films undersøgt, hvilke IP-adresser, deres film er hentet ulovligt ned fra. 550.000 ”afskrækkende” breve er allerede sendt afsted til filmpiraterne, og over en million flere vil måske blive sendt ud i fremtiden.

”Hvis du stjæler en bil, ryger du i fængsel. Men hvis du stjæler intellektuelle frembringelser som film og lignende, får det ingen konsekvenser. Medmindre den amerikanske regering gennemfører nogle klare love på dette område, vil intet ændre sig. Folk vil blive ved med at stjæle,” siger Ari Lerner.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 dfms 7 år siden

1-9. Præstens kat døde af dårlige undskyldninger.

Den fede (10) skrev:
Er så træt af nasserøvenes evindelige ansvarsfralæggelse.


Hørt.
Gravatar

#12 Retlaw 7 år siden

Og hvad står der så i de breve de har sendt ud ? Står der mon:

"Tak fordi du hentede vores nye film, vi er spændte på at hører hvad du mener om den. Vi vil gerne hører fra dig så vi kan finde ud af om vi skal lave en forsættelse"Gravatar

#13 Pistolprinsen 7 år siden

Og, idioten selv har da bestemt ALDRIG kørt for stærkt, eller på anden vis gjort noget ulovligt?!?
Så kender vi dobbelt-moralske hykleriske USA igen...
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.

Skriv ny kommentar: