10 millioner. Så mange mennesker downloadede en piratkopi af Sylvester Stallones actionbrag ”The Expendables 3″ tilbage i juli måned – flere uger før filmen fik verdenspremiere.

Se også: Piratkopi af “The Expendables 3” hentet ned 200.000 gange på et døgn

Filmens producer, Avi Lerner, fortæller til Variety.com, at han blev ”knust” over det ulovlige læk af filmen, der potentielt set har kostet studiet i omegnen af 250 millioner dollars i tabte indtægter. Og nu vil Avi Lerner gå efter dem, der har hentet hans film ulovligt ned.

”10 millioner mennesker stjal vores film. Vi vil gå efter de 10 millioner. Jeg vil vise dem, at det ikke er i orden at stjæle. Vi vil stoppe den her udvikling og vise omverdenen, at ved at downloade en film ulovligt, risikerer mn at blive straffet,” siger han.

Avi Lerner har sammen med produktionsselskabet Millenium Films undersøgt, hvilke IP-adresser, deres film er hentet ulovligt ned fra. 550.000 ”afskrækkende” breve er allerede sendt afsted til filmpiraterne, og over en million flere vil måske blive sendt ud i fremtiden.

”Hvis du stjæler en bil, ryger du i fængsel. Men hvis du stjæler intellektuelle frembringelser som film og lignende, får det ingen konsekvenser. Medmindre den amerikanske regering gennemfører nogle klare love på dette område, vil intet ændre sig. Folk vil blive ved med at stjæle,” siger Ari Lerner.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 danish99 8 år siden

Stadig en dårlig film. Sly skal træde lidt tilbage og lade de andre være mere med som i nr 1 og 2.
King
Gravatar

#2 MaxXDk 8 år siden

Ja .. lad os gå efter alle 10 millioner der har hentet den film en enkelt person har delt ...

og jada - de 10 millioner er da 10 millioner som ville have set den i biografen eller købt den på et medie ..

Suk .. De er håbløse og uden intelligens derovre ..


Gå dog efter dem som lækker en film på denne her måde .. Og så derefter forstå at 10 millioner ulovlige downloads ikke er det samme som 10 millioner der ville se filmen ellers ..

Brug dog de studier der har været omkring emnet før Hollywood ..
- Men selvf. - hvis det er en ringe film, så har det selvfølgelig noget at sige om salget så ..
One mans evil can become the curse of all...
Gravatar

#3 flumz 8 år siden

Det kan jo forhelvede aldrig være tabt indtjening hvis de 10 millioner ikke ville ha gået ind og set den alligevel, fatter simpelthen ikke den tankegang der!
Gravatar

#4 mrdkreka 8 år siden

Der er noget galt, hvordan bliver 10 millioner downloads til 250millioner dollars, det ville svare til at hver skulle betale 25 dollars (146 DKK exclusive moms) per billet, og biografferne ikke må få en bid af billetsalget, som de skal. Tvivler stærk på at billetprisen er så høj i USA, og jeg ved at den ikke var så høj i Danmark, så jeg vil virkelige gerne se deres udregning ;)
Gravatar

#5 FAEngel 8 år siden

#4

De formulerer det jo netop "potentielt set har kostet studiet i omegnen af 250 millioner dollars i tabte indtægter".

Derudover har de givetvis medregnet en gangefaktor idet folk er blevet eksponeret for trailers hvis de gik i biffen, og derfor så valgte at én til film en anden dag efterfølgende. Man kunne også forestille sig, at der i deres tab var medregnet, at folk i den målgruppe så den to gange?

Blot et gæt, og ja, tallet lyder af meget.
Gravatar

#6 Moog 8 år siden

#4 Altså der kan jo godt være flere der ser én download, så din $25 antagelse er vist heller ikke for god ;)

I sidste ende bliver det jo et skøn, jeg synes nu også det føles MEGET højt.
Gravatar

#7 BabyJaneFirefly 8 år siden

Var det ikke en bedre idé at gå efter den person der leakede filmen til at starte med?
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#8 mrdkreka 8 år siden

#5 #6
Men hvis vi begynder at inddrage det, så skal vi også inddrage dem som har set den downloaded version og stadig taget ind i biografen. Hvis vi tager trailer med før filmen føre til at se andre film, skal vi også inddrage, at dem der har set den downloadet, har haft flere penge til at se en anden film. Til sidst er der den kæmpe store faktor, som studiet ikke har medregnet, at største delen af dem der downloade ikke ville betale for at se den i biografen.

250 millioner af dollars er endda mere end de to første film har omsat for til sammen, så tallet er jo fuldstændig til grin, især når omsætning på den anden i rækken tjente 18% mindre ($18mil less).
Gravatar

#9 Nicki52 8 år siden

hvis du stjæler intellektuelle frembringelser

Kalder du Expendables for en intellektuel frembringelse? LOL!
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#10 Den fede 8 år siden

MaxXDk (2) skrev:
Ja .. lad os gå efter alle 10 millioner der har hentet den film en enkelt person har delt


De har alle 10 millioner brudt loven, så drop lige det der med at skyde ansvaret over på én person. Er så træt af nasserøvenes evindelige ansvarsfralæggelse.

Når det er sagt: 250 millioner er alt for højt sat.

Skriv ny kommentar: