Selvom der stadig er 3 måneder til, at “The Expendables 3” rammer de danske biografer, så er der allerede nu forlydninger om, hvem der komme til at blive en del af teamet af aldrende actionstjerner i “The Expendables 4”.

Se også: Actionstjernerne vælter frem i ny trailer til “The Expendables 3″

Der er i denne omgang tale om den tidligere James Bond-skuespiller Pierce Brosnan. I et interview med ShorList.com joker Brosnan med, at han ikke kan love, at det bliver i seriens firer, men måske en eventuel “The Expendables 7”, han kommer til at medvirke i. Avi Lerner, som producerer serien, har dog allerede henvendt sig til Brosnan om en mulig rolle i serien, og det tilbud kunne “GoldenEye”-skuespilleren ikke se nogen grund til at afvise.

Mens vi venter på Brosnans medvirken i actionserien, kan vi glæde os over, at “The Expendables 3” rammer de danske biografer den 14. august 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 David Munch 8 år siden

"The Expendables 7"? Det må vidst være en skrivefejl, og ellers har de da godt nok nogle solide manuskripter liggende allerede..
Gravatar

#2 T. Nielsen 8 år siden

Mon ikke det var en spøg....Joke;-)
Baby, it's cold outside
Gravatar

#3 Troels-K 8 år siden

"joker Brosnan med, at han ikke kan love, at det bliver i seriens firer, men måske en eventuel "The Expendables 7".

Der står jo at han joker med det ;)
Gravatar

#4 moulder666 8 år siden

Pierce Brosnan? Well, he is expendable, that's for sure...

Seriøst - det udmærkede koncept man startede med - gamle actionhelte sparker røv - er godt nok ved at blive udvandet!

"Jamen han var jo James Bond!"

Nej - nej, det var han altså ikke! Ligesom Jeremy Renner aldrig har været Jason Bourne og Ben Affleck selvfølgelig aldrig bliver Batman! Visse ting er bare for utænkelige til at overveje!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 savomilosevic9 8 år siden

Nu må det altså snart bliver Reb Brown's tur!
Gravatar

#6 Mr AC 8 år siden

Hvis Pierce Brosnan skal være med, så mener jeg også at Ulf Pilgaard har forjtent en rolle efter hans medvirken i Nattevagten
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#7 KasperBS 8 år siden

Vil ikke lige betegne ham som en actionhelt. De mangler Steven Seagal og Jackie Chan. Og for den sags skyld også Tom Cruise til en mindre rolle, da han nok har for travlt.

Skriv ny kommentar: