“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” bliver titlen på det tredje kapitel i “Harry Potter”-spinoff-franchisen.

Vi kan godt glemme planerne om at se “The Secrets of Dumbledore” i biografen den 15. juli. I stedet kan vi sætte kryds den 15. april — den nye premieredato for den næste film i den magiske franchise.

Titlen teaser en endnu større rolle til Jude Laws unge Albus Dumbledore, der fik sin debut i den Eddie Redmayne-anførte filmserie i “The Crimes of Grindelwald”.

Dengang kunne man se Johnny Depp i rollen som den magtfulde skurk, Gellert Grindelwald, men efter anklager om vold mod sin ekskone, Amber Heard, blev rollen ledig. Derfor er det nu hele Danmarks Hollywood-stjerne Mads Mikkelsen, der har overtaget rollen.

Læs også: “Mads Mikkelsen udtaler sig for første gang om rolle i ‘Fantastic Beasts 3′”

“The Secrets of Dumbledore” kommer ikke til at markere afslutningen på en trilogi, da planen er, at franchisen skal have fem film i alt. David Yates, der også stod bag de sidste fire film i den utroligt elskede “Harry Potter”-franchise, er hyret som instruktør på alle fem film.

Bøgernes skaber, J.K. Rowling, har skrevet manuset til de to første film, mens hun denne gang arbejder sammen med “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2”-forfatter Steve Kloves.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: