Johnny Depps præstation som Grindelwald var mesterlig, mener Mads Mikkelsen.

Det er danske Mads Mikkelsen, der overtager rollen som Gellert Grindelwald i “Fantastic Beasts”-franchisen efter fyringen af Johnny Depp.

Nu kommenterer Mikkelsen for første gang på rollen, og hvordan han vil spille den anderledes end Depp, men med respekt for det tidligere portræt:

”Det er mig, så det er en forskel. Det er den svære del. Vi ved endnu ved at finde ud af det. Der skal være en bro mellem det, som Johnny gjorde, og det, jeg kommer til at gøre. Og på samme tid bliver jeg nødt til at gøre det til mit eget. Men vi skal også finde nogle forbindelser og nogle overgange, så det ikke adskiller sig fra det, der allerede så mesterligt er opnået,” siger Mikkelsen til Entertainment Weekly.

Med rollen så har Mads Mikkelsen nu haft roller i fire af verdens største franchises i form af MCU (“Doctor Strange”), Star Wars (“Rogue One”), James Bond (“Casino Royale”) og nu Harry Potter med rollen i “Fantastic Beasts 3”.

Læs også ‘Mads Mikkelsen giver mundkurv til pressen: Lille lokalavis må ikke citere‘.

“Fantastic Beasts 3” får premiere i den 15. juli 2022.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The_Corrector 3 år siden

Ingen tvivl om at han kommer til at gøre rollen godt, og havde været et godt valg, hvis han var blevet valgt til at begynde med. Men det ændre stadigvæk ikke på, at filmen kommer til at floppe, hvis fans holder fast i deres boycut af filmen
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Så mangler han kun lige Lord of the Rings, så har han været hele verden rundt.

Skriv ny kommentar: