Daniel Craig er har snart drukket sin sidste Martini som Ian Flemings legendariske agent, men før han siger helt farvel, giver han sine besyv med i diskussionen om en kvindelig James Bond.

Rygterne har fløjet vidt omkring i mange år. Når Daniel Craig stopper i rollen som Bond, hvem skal så tage over? Mange har snakket om muligheden for en skuespiller af anden etnicitet end den klassisk kaukasiske MI6-agent, mens der også er blevet spekuleret i en kvindelig James Bond – eller Jane Bond?

I et interview med Radio Times har Craig nu delt sin holdning: “Svaret er meget enkelt. Der burde simpelthen være bedre roller til kvinder og farvede skuespillere. Hvorfor skulle en kvinde spille James Bond, når der burde være lige så god rolle som James Bond til kvinder?”

Vi får godt nok snart et blik på en ny Agent 007, der denne gang netop spilles af en kvinde. Lashana Lynch overtager det ikoniske nummer, når “No Time to Die” får premiere den 30. september, men hendes karakter, Nomi, er altså ikke ‘den nye Bond’, men blot en ny agent.

En ny Bond vil dog blive castet før eller siden, eftersom franchisen ikke ligefrem virker til at stoppe her og nu, og vi vil selvfølgelig opdatere jer, så snart en fugl begynder at synge om rollen.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 gladiator 2 år siden

Med den kommentar siger han, måske mere, end blot "at der burde være bedre roller".

Det kunne da også læses, som at Hollywood ikke bare skal re-caste alt i alternativer, ift. original materialet, men i stedet kreere nye, stærke roller til kvinder, farvede (må man sige det?) etc.?
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Man skal vel starte med at ændfe navnet, hvis man vil have en kvinde til at spille "James Bond".

Derudover kunne man jo bruge en James Bomd film til at introducere karakterer, der kan få deres egen spinoff film/serier.

F.eks. Fenix, der både er blevet spillet af sorte og hvide skuespillere. Derudover er der 8 andre numre de kan tage fra 001 til 009. Så der er ingen grund til at ændre på karakteren James Bond.
Gravatar

#3 Durante 2 år siden

Godt nok også en mærkelig tendens der er kommet med "gender replacement" for ikoniske karakterer. Det lugter langt væk af, at de mener, at en kvinde ikke kan bære en original rolle selv, så en allerede-eksisterende rolle bliver deres trøstepræmie, så "alle kan inkluderes".

Skriv ny kommentar: