Ikke overraskende er Warner Bros. tilsyneladende usikre på “Fantastic Beasts”-franchisens fremtid.

Det startede ellers så lovende. “Fantastic Beasts and Where to Find Them” var et spændende og friskt pust i J.K. Rowlings såkaldte Wizarding World og præsterede endda pænt i billetlugen. Siden er det dog kun gået ned ad bakke for “Harry Potter”-prequel-franchisen, og senest skuffede “The Secrets of Dumbledore” på både publikum- og pengefronten.

David Yates, instruktøren bag de tre “Fantastic Beasts”-film, har nu givet en opdatering på franchisen i podcasten Inside Total Film:

“Med ‘Beasts’ i øjeblikket, er det hele bare parkeret,” siger han og uddyber kort efter: “Vi kom til slutningen af [Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore], og vi er alle så stolte af den film, og da den kom ud i verden, havde vi bare brug for at stoppe og pause og tage det roligt.”

Instruktøren fortæller også, at han hverken har snakket med Rowling, der har været manuskriptforfatter på de tre prequel-film, eller Warner Bros. om fortsættelserne. Hertil fortæller han dog, at det godt kan være, at franchisen vender tilbage, men at man ingen samtaler har om det på nuværende tidspunkt.

Læs også: “Officielt: J.K. Rowling er executive producer på kommende ‘Harry Potter’-serie”

Det er selvfølgelig skuffende for fans, der havde håbet på at se alle fem “Fantastic Beasts”-film, vi var blevet teaset. Dog fortæller Yates, at femfilmskonceptet også var en overraskelse for ham:

“[Rowling] nævnte det spontant til en pressevisning engang. Vi skulle præsentere nogle klip fra ‘FB1’. Vi havde alle skrevet under på ‘FB1’ med stor begejstring. Og Jo, Gud velsigne hende, kom på… og sagde, ‘for resten er der fem af dem.’ Vi kiggede alle på hinanden – for ingen havde fortalt os, at der ville være fem. Vi havde forpligtet os til denne ene. Så det er det første, vi hørte om det.”

Om Warner Bros., der aldrig har rettet J.K. Rowlings udtalelser, også har været lige så stålsatte på de fem film, må tiden vise. At franchisen er parkeret, er dog sjældent et særligt lovende tegn.

På trods af at der ikke er mere trylleri fra Yates lige foreløbig, fik hans seneste film “Pain Hustlers”, der har Emily Blunt og Chris Evans i front, premiere på Netflix tidligere i oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: