Matthew Perry er død i en alder af blot 54 år.

Perrys navn har siden 1994 umiskendeligt, efter han har fået folk foran tv-skærmene til at smile, klukke og grine i sin ikoniske rolle som Chandler Bing, den sarkastiske sjettedel af kernegruppen i den legendariske sitcom “Friends”.

Rollen som Bing, der i 2002 ledte til en Emmy-nominering, var dog ikke skuespillerens eneste bemærkelsesværdige bidrag til film- og tv-historiens arkiver. I to omgange ledte hans rolle i Aaron Sorkin-serien “The West Wing” til Emmy-nomineringer, mens han få år senere ledte an i filmskaberens serie “Studio 60 on the Sunset Strip”.

På det store lærred kunne han ses sammen med Salma Hayek i romcommen “Fools Rush In”, mens han spillede over for Bruce Willis i krimikomedierne “The Whole Nine Yards” og “The Whole Ten Yards”. Perrys sidste filmrolle var i 2009 i filmen “17 Again”, selvom han skulle have spillet med i Adam McKays 2021-film “Don’t Look Up”. Han blev dog nødt til at trække sig fra projektet i kølvandet på et hjertestop.

Perry blev fundet i sit boblebad natten til søndag dansk tid. På trods af at dødsårsagen endnu ikke er bekræftet, rapporterer flere amerikanske medier, at der er tale om en drukneulykke.

Matthew Perry efterlader sig ingen børn.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: