Med 194.545 solgte billetter i åbningsweekenden tegner ”Fasandræberne” sig for den bedste åbningsweekend for en dansk film nogensinde inkl. snigpremierer. Samtidig har filmen åbnet endnu bedre end ”Kvinden i buret”.

Se også: Anmeldelse: “Fasandræberne”

Fratager man de 63.065 solgte billetter til snigpremierer er “Fasandræberne” ”kun” den tredje største åbningsweekend nogensinde herhjemme efter ”Anja og Viktor” (150.813 solgte billetter i 2001) og ”Klovn – The Movie” (140.333 solgte billetter i 2010).

Direktør for Nordisk Film Distribution, Jan Lehmann, er selvfølgelig glad for det enorme fremmøde i weekenden.

”Vi havde selvfølgelig høje forventninger og håbede på at kunne matche åbningsweekenden for Kvinden i buret, som i sig selv var fænomenal god. Men at ‘Fasandræberne’ ligefrem slår ‘Kvinden i buret’ havde vi ikke turde håbe på. Det er en fantastisk start for filmen, og med det virkeligt stærke word-of-mouth som vi oplever, at publikum gir filmen, er der bestemt mulighed for, at ‘Fasandræberne’ kan nå over 6-700.000 solgte billetter,” udtaler han.

Den forrige film i serien, “Kvinden i buret”, endte med at hive knap 700.000 i biografen, og meget tyder altså på, at “Fasandræberne” vil gøre den følgeskab i den nærmeste fremtid.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: