Den niende film i den fartglade franchise vil dykke ned i Dominic Torettos oprindelseshistorie og hans liv, før vi for første gang mødte ham i “The Fast and the Furious”.

Vin Diesel, der spiller den førnævnte frontmand i “Fast & Furious”-franchisen, forklarer i et interview med EW, at den kommende film vil betyde ekstra meget for fans, der har været med siden den første film:

“[…] Fordi hvis du kan huske den første film, kommer du nu til at gå før den første film og forstå den første film endnu bedre… det er sejt. […] Vi har villet vide: hvor var Dom, før han blev Dom? Hvem havde en indflydelse på ham? Det bliver virkelig rigt på historie og masser af sjov at se.”

Læs også: “Ny “Fast & Furious 9″-trailer byder på action, magneter og flyvende biler”

Diesel har tidligere fortalt, at hans søn Vincent Sinclair, der var 9 år under filmens optagelser, spiller en yngre Dom. Det er altså ikke udelukkende et par måneder eller år før den første film, vi kommer til at se, men derimod går vi også hele vejen tilbage til racerkørerens barndom.

Familie kommer i “F9” til at spille en om muligt endnu større rolle, end vi er vant til i franchisen, eftersom filmen også giver debut til Doms snigmorder-bror Jakob (John Cena). Så mon ikke filmens flashbacks kommer til at give et indblik i de familieproblemer, der ligger imellem de to brødre?

“Fast & Furious 9” har premiere den 24. juni.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 michael u 3 år siden

Ja ja lad os nu se om den nogensinde får premiere
Gravatar

#2 Miko666 3 år siden

hvis de bare havde frigivet den som leje sidste år så tror jeg faktisk den kunne have tjent kassen....personligt har jeg det sådan , om jeg ser den i juni eller oktober gør mig ikke en skid...nu har jeg alligevel ventet over et år...hva gør 4 mrd mere
Gravatar

#3 BlackJesus 3 år siden

At folk stadig gider at betale penge for at se FF i bio er uforståeligt. Det er ren pengemaskine, især efter Paul Walkers død, har franchisen fuldstændig mistet sin charme. The Rock er på rekordtid næsten blevet en lige så vigtig skuespiller i franchisen som Vin Diesel, synes jeg fortæller alt om pengemaskinen.

Skriv ny kommentar: