Yahoo! Movies kan fremvise en featurette, der går bagom optagelserne på den tredje film i Disneys lukrative “High School Musical”-franchise, hvor projektet denne gang er lavet til biografpublikummet – i modsætning til de to foregående film, der blev produceret direkte til Disney Channel med yderst indbringende resultater.

Alle skuespillerne fra Disney Channels musicalserie – deriblandt Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale og Corbin Bleu – er alle at finde i den nye film, der bærer titlen “High School Musical 3: Senior Year”.

Filmen handler igen om parret Troy (Efron) og Gabriella (Hudgens), der nu er på deres sidste år i high school og må stå over for problematikken ved at blive adskilt, når de skal rejse bort til hvert deres college. Resten af deres venner på skolen reflekterer også over deres oplevelser, håb og frygt for fremtiden, hvilket munder ud i en yderst udarbejdet forårsmusical.

“High School Musical 3: Senior Year” kan opleves i danske biografer fra 24. oktober.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 method 13 år siden

De skulle skydes.
Gravatar

#2 Lethal Injection 13 år siden

Skydes og døbt i salpetersyre.
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 Lethal Injection 13 år siden

the news pic itself makes me wanna drown kittens!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#4 Winniepooh 13 år siden

Jeg skal helt sikkert se den (det kræver min indre 15 årige) men det bliver ikke i biografen, så meget stolthed har jeg da.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#5 Lethal Injection 13 år siden

You wanna know what could shake things up a bit?
A goth character!:P
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#6 mr gaijin 13 år siden

"High School Musical 3: Senior Year" kan opleves i danske biografer fra 24. oktober.


Tak for advarslen. Så ved man, hvornår man ikke skal gå i biografen, hvis man vil undgå store flokke af hvinende, popcorngnaskende tweenies. De skal selvfølgelig også have deres film. Men jeg ville ønske, at de kunne holde sig hjemme foran fjernsynet.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#7 filmz-Mark Steensen 13 år siden

Fatter slet ikke at de kan skrive om den film her på Filmz. Det er forkastelig børnefilm. Adhr!
"I'm like you Tom, I'm different."
Gravatar

#8 Lethal Injection 13 år siden

Det store problem med at den kommer i biografen er den jo selvfølge sikkert vil tjene endnu mere end Dark Knight og Iron Man tilsammen vilket vil sætte grønt lys for 7 mere allerede belortede fortsættelser efter den! ARRRRGGGGGGGG
Og ved i hvad det forstyrende ved det er? Den første er ikke engang 2 år gammel og der er allerede en treer i biografen!? WTF! De her film lider af det samme som Epic movie og Meet the spartans og det er: Why does these movies keep getting made?! Og den plakat må være noget af det hæsligste jeg nogensinde har set!!! BAHHH!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#9 Michael Andersen 13 år siden

#8 Fordi der er et marked for dem. Jeg forstår så ikke hvorfor du gider at brokke dig så meget over en film, som slet ikke er lavet til en hård satan som dig, men til små prinsesser.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 Lethal Injection 13 år siden

9# Idonnu... maybe im just an idiot!:P
Perhaps an attic shall I seek!

Skriv ny kommentar: