Mens Sony Screen Gems er ved at udvikle “Resident Evil: Afterlife”, den fjerde film i franchisen over Capcoms horrorspil, er filmselskabet allerede ved at udarbejde planer til den femte film i serien om zombieinfektionen.

Selvom den kommende “Resident Evil: Afterlife” igen har Milla Jovovich i hovedrollen, lader det til, at det vil blive for omkostningsfuldt at beholde hende i de videre film – hvorfor Sony planlægger at gøre den næste film til en slags reboot, der omhandler nye personer ved begyndelsen af infektionsudbredelsen.

Titlen er foreløbig “Resident Evil Begins”.

Hvis Sony vælger at rykke fremad med den nye potentielle indgangsvinkel på filmserien, ser “Resident Evil Begins” ud til at omhandle en speciel militærenhed, som må bekæmpe en magtfuld og ukontrollerbar supercomputer og hundredevis af videnskabsmænd, der er blevet muteret til kødædende væsner efter et laboratoriumuheld.

I juli kunne filmskaberen Paul W.S. Anderson berette, at han gik med planer om hele tre nye film i franchisen, hvor 3D-fortsættelsen “Afterlife” ville være det første kapitel i de videre eventyr mod zombietruslen. Om Jovovich kan fortsætte i Andersons planlagte videre film er endnu uvist.

Læs også: Milla Jovovich om “Resident Evil: Afterlife”.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 Fjog 14 år siden

#10 du har ret det er sgu svært at ødelægge noget man allerede har smadret...
Gravatar

#12 reaper.dk 14 år siden

Styr nu de reboots og find på noget nyt Hollywood!
Trapped in time. Surrounded by evil. Low on gas
Gravatar

#13 Lord Beef Jerky 14 år siden

Alle tre film er ligeligt til grin. De er dog underholdende, og har intet imod en fortsættelse/reboot, da det enten kun kan betyde at de vil tage det mere seriøst eller fucke det hele endnu mere op. Ligegyldigt hvad bør det blive endnu mere underholdende end de andre film.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#14 TheChris 14 år siden

Det er ikke fordi jeg ikke kan lide Milla Jovovich, men Mr. Anderson har forvandlet hendes karakter om til noget, i en form for blanding af en Jedi og Neo fra the Matrix. Det er alt for meget over toppen, selv for Resident Evil-universets standarder.
The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
Gravatar

#15 tiany 14 år siden

fatzilla (9) skrev:
Øhh er nu rimelig sikker på at dette præcis var handlingen i den originale RE film! Helt ned til super computer og zombie videnskabsmænd. Hvad kommer forskellen til at blive? Nye skuespillere?

Sad og tænkte på om der var nogen som ved en fejl har fået fat på plottet fra den første film da de ledte efter info om RE 5.


Det var også min tanke.

Tror nu ikke et reboot vil fører til at filmene bliver bedre eller mere indholdsrige.
Jeg er udemærket underholdt af de nuværende RE-film, så jeg glæder mig til 4eren.
Valar morghulis
Gravatar

#16 KayOzz 14 år siden

De4_Kia (8) skrev:
gad godt se Left 4 Dead som spille film ^^


Fuck ja.. Det kunne være fedt. Og måske Dead Rising..
Men med Left4Dead har de jo rimelig frie hænder. Spillet har jo ikke nogen decideret handling. Det handler jo bare om overlevelse i 4-5 runder.. OG så selvfølgelig det gude fede online mode de har skabt.. Så mon ikke det nok skal komme på et tidspunkt..
Gravatar

#17 Slettet Bruger [1703168141] 14 år siden

Meget velkomment træk - hvis de rebooter konceptet indenfor gysergenren i stedet for actiongenren + sparker mr. Anderson og figuren Alice langt, langt væk. Al uhyggen forsvinder, når der er en superhelt til at redde folk hele tiden!

Den oprindelige historie med Chris Redfield og Jill Valentine som hovedpersoner kunne være så fedt på film!
Gravatar

#18 filmz-Utyske 14 år siden

#16 -

"Dead Rising" står jo skuldrene af "Dawn of the Dead", så at lave en film over et spil, der ligger utroligt tæt på to eksisterende film, tror jeg ikke er en god idé, selvom den sikkert kunne blive underholdende. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#19 Franky 14 år siden

#17 -

Glem ikke Wesker og Barry!
det ville faktiskt være at foretrække frem for hvad vi står med idag.

Gravatar

#20 KayOzz 14 år siden

Utyske (18) skrev:
#16 -

"Dead Rising" står jo skuldrene af "Dawn of the Dead", så at lave en film over et spil, der ligger utroligt tæt på to eksisterende film, tror jeg ikke er en god idé, selvom den sikkert kunne blive underholdende. :)


Det kom jeg også lige i tanke om efter jeg har skrevet.. Og Dawn of the dead er jo endda blevet remaket een gang. så en Dead Rising ville nok blive betegnet som endnu en slags remake..

Skriv ny kommentar: