Film om skuespillerinden Judy Garland på vej


Producerne Harvey og Bob Weinstein har købt filmrettighederne til biografien “Get Happy: The Life of Judy Garland”, skrevet af Gerald Clarke, om skuespillerinden og sangerinden Judy Garland, der blev en stjerne i Hollywood for 70 år siden.

Garland fik sin debut som 14-årig i “Pigskin Parade” i 1936 og blev for alvor et filmikon, da hun tre år senere spillede hovedrollen i “Troldmanden fra Oz”. Senere medvirkede hun også i store film som “Meet Me in St. Louis” og “Easter Parade” samt “A Star is Born” og “Judgment at Nuremberg”, som hun høstede Oscarnomineringer for.

Garlands privatliv var dog ifølge Clarkes biografi ingen dans på roser. Hendes egen mor skulle have forsynet hende med en strøm af opkvikkende og beroligede piller for at holde energien i top til de mange castingprøver, hun var til som barn. Bogen hævder også, at to af Garlands i alt fem ægtemænd var homoseksuelle, og at en af dem endda havde en affære med Liza Minnellis – Garlands datter – mand. Dertil antyder bogen, at Garland selv havde flere affærer med andre Hollywood-stjerner som Frank Sinatra, Glenn Ford, Yul Brynner og Tyrone Power.

Garland døde i 1969, 47 år gammel.

Clarkes tidligere biografi om Truman Capote blev brugt som forlag for det Oscarnominerede manuskript, Dan Futterman skrev til “Capote” fra 2005.

Der er endnu ikke nogen skuespillere eller en instruktør tilknyttet det nye filmprojekt.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Daywalker 11 år siden

Er der kke allerede lavet en film over hende.. Eller var det en miniserie?
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#2 rockysds 11 år siden

#1 Det er en miniserie fra 2001.

Life with Judy Garland: Me and My Shadows
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#3 elwood 11 år siden

[url= Mr. Gable[/url]
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: