Warner Bros. og Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way rykker fremad men en spillefilmsudgave over “The Twilight Zone” og har hyret Rand Ravich til at udarbejde et manuskript baseret på den berømte tv-serie om de dystre tusmørkefortællinger.

Ravich har tidligere stået for instruktionen på “The Astronaut’s Wife” og fungeret som executive producer på “Confessions of a Dangerous Mind”. Han stod også bag NBC-detektivserien “Life”.

Den originale “Twilight Zone”-serie strakte sig over fem sæsoner, hvor serien fik premiere i 1959 på CBS. Rod Serling skabte showet og skrev mere end halvdelen af seriens i alt 156 episoder.

Steven Spielberg og John Landis producede og instruerede segmenter til Warner Bros.’ spillefilm “Twilight Zone: The Movie” fra 1983.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kaversmed 11 år siden

Selvom jeg for længst er godt træt af remakes og reboots, så tror jeg der er mange der i sin tid gik glip af Twilight Zone og mange af seriens fantastiske afsnit. Kan huske jeg som lille sneg mig ud af sengen og lurede ind i stuen hvor mine forældre sad og så serien. Somme tider uhyggeligt skræmmende, men man kunne absolut ikke kigge væk! =D

Bare filmen ikke kører i samme spor som med X-Files filmene.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Chrisenry 11 år siden

Fed serie. Det forholdsvis frie præmis serien byggede på burde de kunne få noget fedt ud af.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: