20th Century Fox har udsendt en ny featurette til “Star Wars Episode I: Den usynlige fjende 3D”, hvori George Lucas fortæller om processen bag 3D-konversionen af filmen. Filmz kan som de eneste i Danmark eksklusivt fremvise featuretten.

“Star Wars Episode I: Den usynlige fjende 3D” fortæller den nu velkendte historie om Jedi-ridderen Qui-Gon Jinn og hans lærling, Obi-Wan Kenobi, der må drage af sted til planeten Naboo for at advare Dronning Amidala om de galaktiske farer, som lurer forude.

Mens Liam Neeson har rollen som Qui-Gon, spiller Ewan McGregor Obi-Wan og Natalie Portman Dronning Amidala. Derudover medvirker bl.a. også Jake Lloyd som Anakin Skywalker og Anthony Daniels som C-3PO.

Se eller gense det første kapitel i “Star Wars”-sagaen i biograferne fra 9. februar i 3D.

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (26)
Gravatar

#21 BN 11 år siden

Ash (20) skrev:
Min fejl, ordkløver:)


That's me, hehe.

Ash (20) skrev:
Men kan han stå inde for sine prequels, så vil jeg mene at hans evner som filmskaber og historiefortøller er stærkt overvurderede, og jeg vil også tillade mig at kalde Star Wars: A New Hope for et lucky punch!


Lucas er i min bog synonym med Star Wars - det er hans livsværk på godt og ondt. Godt fordi han har skabt fra 3 til 6 (alt efter behag) fantastiske eventyrfilm, og ondt fordi han ikke synes at have andet eller mere i sig, men hele tiden vender tilbage til sagaen ... så giver han grønt lys for en animeret biograffilm, så en animeret tv-serie, så laver han ændringer 7 år efter 2004-udgaven af den gamle trilogi, som jeg troede skulle være den definitive udgave, så genudsender han alle seks film i 3D ... Han er groet fast i en evigheds-industri, som Star Wars har medført.

Jeg skal dog også lige rose ham for ideen til Indiana Jones-figuren og de tre Indiana Jones-film fra 1980'erne. Det var et fantastisk godt påfund, omend Steven Spielberg har æren for filmenes nøje kvalitet.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#22 Mark Malmstrøm 11 år siden

hvor længe går SW 1 SD i bio ?
Gravatar

#23 Mark Malmstrøm 11 år siden

jeg er lige kommet tilbage fra bio efter at have set den - 3d effekten er fed - den er der ikke bare for at være der - der er taget kærlig hånd om den og den ses mere end den er beskrevet af ham der siger den ikke er tilstede

den er der 90 procent af filmen
Gravatar

#24 Mark Malmstrøm 11 år siden

MEN det er BD udgavens transfer der er brugt - så vær opmærksom på DNR :p - selvom den ik er så slem her i bio
Gravatar

#25 Patriarch 11 år siden

3D'en er ret gennemført lavet - det må jeg medgive. Filmen er stadig jævnt kedelig, men det er flot rent teknisk.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#26 Mark Malmstrøm 11 år siden

jg glæder mig allerede til afsnit 2 - tror bare jeg køber dem på blu-ray 3d - det virker næsten sådan at de skal ses i 3d

Skriv ny kommentar: