Hvis du stadig ikke er sikker på, hvorvidt du skal ind og se “Godzilla” i biografen, så kan filmens nye featurette måske hjælpe dig på vej. Her fortæller filmens instruktør, Gareth Edwards (“Monsters”), nemlig om sin tilgang til filmen, og hvor han har ledt efter inspiration henne. I den anledning bliver en vis hr. Spielberg nævnt.

Se også: Gojira efterlader spor af ødelæggelse i international trailer til “Godzilla”

“Godzilla” handler om kæmpemonstret Godzilla, der forvolder menneskeheden stor skade og ødelæggelse. Under katastrofen følger vi Aaron Taylor-Johnson (“Kick-Ass”) og Elizabeth Olsen (“Martha Marcy May Marlene”) som ægteparret Ford og Elle Brody, der oplever ødelæggelserne på nærmeste hold.

Foruden Taylor-Johnson og Olsen medvirker Bryan Cranston (“Breaking Bad”) og Ken Watanabe (“Inception”) også i filmen, der står til at hærge de danske biografer den 15. maj.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 a2g 9 år siden

Håber virkelig at det CGI vi har set i trailers og etc er en del bedre i den endelig film. Hvis manden kommer fra CGI baggrund burde det jo slet ikke ligne det omgang hø man har set. Godzilla og de andre primære CGI-figurer ser fede ud, men bare se på de soldater der affyrer flares i ovenstående klip, det ligner jo noget fra en tv-serie...
Gravatar

#2 X&O 9 år siden

Effekterne i Mission Impossbile Ghost Protocol var da heller ikke på det højeste niveau, til trods for Brad 'Bird bag roret.
Gravatar

#3 Kimh87 9 år siden

Alene det brøl den kommer med til slut er nok til at jeg vil stå og tigge den lokale biograf om at tage imod mine penge, så jeg kan få set hvad jeg håber er en respektfuld og gennemført fortolkning af de tidligere film.

Skriv ny kommentar: