Danske tv-serier er i øjeblikket enormt populære i udlandet, og det er danske filmmagere og skuespillere så sandelig også.

Instruktøren Ole Christian Madsen (“SuperClásico”, “Flammen & Citronen”) har instrueret flere af de allerbedste afsnit af tv-serien “Banshee”, hvori Ulrich Thomsen (“Festen”) har en af hovedrollerne.

“Banshee” er en enormt underholdende tv-føljeton om en hårdkogt sherif i en lille, amerikansk flække, Banshee, der bl.a. går i clinch med den morderiske forretningsmand Kai Proctor, som spilles af Thomsen. Alle seriens hidtidige afsnit kan ses på HBO Nordic, hvor der hver lørdag kommer et nyt afsnit af sæson 2.

Og Filmz TV har talt med den danske duo, som bl.a. diskuterer Thomsens skurkerolle, antiheltenes stigende popularitet på tv og tv-mediets overlegenhed i forhold til filmmediet. Husk også at se Filmz TV’s interview med seriens newzealandske stjerne, Antony Starr.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MOVIE1000 7 år siden

Wauw, glæder mig til at få fat i Banshee.
Jeg må sgu også indrømme at tv-serier, er bedre end film. Jeg så dog gerne at det vil ændre sig, men ud fra de film som bliver udgivet i år eller år, tvivler jeg. Der kommer engang imellem en go film, men synes der er langt imellem dem.

Anede ikke at, der er lavet en serie om Ian FLemming, den skal helt sikkert ses :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 7 år siden

#1 jeg tror bare, du vælger at se de forkerte film.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 Nagash 7 år siden

#2 - Helt enig. Og det mener jeg også Ole Christian Madsen gør.
Hvis man mener, at der slet ingen gode dramaer kommer, så skal man nok stikke snuden lidt uden for mainstream, bare en gang i mellem.

Skriv ny kommentar: