Sendefladen er i øjeblikket spækket med fantastiske tv-serier, og en af de mest underholdende af slagsen er “Banshee” – en actionspækket føljeton om en lille by fyldt med skumle slyngler og hårdhudede betjente, og hvor hæmningsløs sex og vold er hverdagskost.

Danske Ulrich Thomsen spiller en af hovedrollerne i serien, og hans landsmand, Ole Christian Madsen (“Flammen og Citronen”, “SuperClásico”) har tilmed instrueret flere af afsnittene. Filmz TV har i øvrigt tidligere interviewet Thomsen om serien.

Herhjemme kan serien fanges på C More og HBO Nordic, og netop folkene hos HBO Nordic var for nylig så venlige at give os 20 minutters taletid med seriens newzealandske stjerne, Antony Starr, som har hovedrollen som Banshees sherif, Lucas Hood, der bl.a. krydser klinger med den morderiske forretningsmand Kai Proctor (Thomsen).

Vi fik bl.a. diskuteret Starrs samarbejde med Thomsen og Madsen, tv-seernes voksende forkærlighed for antihelte og muligheden for at få drager(!) med i kommende sæsoner af “Banshee”!

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 zamm- 7 år siden

Anthony Starr skrev:
... Ole Christian Madsen is the real deal.


Sådan, 10 point til dig... fedterøv :)

Men nice interview der! Og ja, det er en kanon god serie, jeg nyder den også!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 The Insider 7 år siden

#1, tusind tak! :-) Glæder mig også til at komme videre med 2. sæson!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: