I anledning af biografpremieren på Coen-brødrenes Oscar-nominerede western, “True Grit”, har Filmz TV spolet tiden tilbage og gransket de prisbelønnede brødres karriere.

Udover et kort tilbageblik på Joel og Ethan Coens karriere bliver der set nærmere på klassikere som “Fargo”, “The Big Lebowski” og “No Country for Old Men” samt glemte perler som “Det store spring” og “Raising Arizona”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (16)
Gravatar

#11 X&O 11 år siden

Jeg syntes at Coen-brødrene laver nogle meget interessante film, det hvor jeg bare ikke helt kan følge med er i deres slutninger. Jeg fatter sjældent deres slutninger. Og når man syntes noget er underligt på film, er der desværre en tendens til at deffinere det som dårligt. Det vil jeg ikke, men jeg har endnu ikke fundet nogen forklaring på slutningen i No Country for Old Men, A Serious Man og True Grit.
Gravatar

#12 The Insider 11 år siden

#10, yeah, det er dæleme tragisk! Men det påstår jeg forhåbentlig heller ikke i udsendelsen, for så har jeg da været midlertidigt beruset :-)
War. War never changes.
Gravatar

#13 Outbound Sith 11 år siden

#12 Så har du vist drukket om kap med Reuben Cogburn omkring 6:52. :)
Det lyder i øvrigt også som om du kalder ham Richard Deakins, men det er muligvis bare, fordi jeg ikke har renset ører i et stykke tid. ;)

Men det er jo detaljer, som ikke kan ødelægge endnu et godt afsnit af Filmz TV...
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#14 The Insider 11 år siden

Argh, shit! Jeg skulle have sagt Oscar-nominrede billeder, det står endda i mit script! Nå, må få det rettet snarest! :-) Og tak for rosen!
War. War never changes.
Gravatar

#15 The Insider 11 år siden

Fixed! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#16 Outbound Sith 11 år siden

Smooooth! :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder

Skriv ny kommentar: