I denne uge er der biografpremiere på 3D-animationsfilmen “De eventyrlige vogtere”, hvori en række kendte fantasifigurer – såsom Julemanden og Tandfeen – slår pjalterne sammen i kampen mod det onde.

I den forbindelse har Filmz TV kastet et tilbageblik på 3D-animationens historie og kåret de 10 bedste film, som kunstarten har mønstret, siden Pixar lancerede “Toy Story” tilbage i 1995 – den allerførste 3D-animerede spillefilm.

Pixar dominerer ganske vist listen, men der er også blevet plads til et par andre glimrende DreamWorks-titler. Vi nævner også nogle andre gode 3D-animationsfilm, som der desværre ikke blev plads til på vores Top 10. Husk, at du naturligvis er velkommen til at debattere listen i Filmz-forummet, hvor vi også mægtig gerne hører nærmere om dine personlige animationsfavoritter!

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (73)
Gravatar

#1 Outbound Sith 9 år siden

Rækkefølgen på Toy Story-filmene skal nok blive diskuteret til hudløshed herunder, men jeg er glad for, at I har valgt den rigtige Shrek-film, og at Ratatouille er placeret så højt. :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 Warbeard 9 år siden

Rigtig god idé! :)

Personligt synes jeg nok at Kung Fu Panda er den allerbedste, tæt forfulgt af How to Train Your Dragon - The Incredibles er også rigtig god, men dens midte er meget mere spændende og flot end den egentlige slutning, og det synes jeg var en ærgelig måde at afslutte en ellers rigtig spændende film

Kung Fu Panda derimod har hele den (også følelsesmæssigt) hårdtslående duel mellem Tai-Lung og både Shifu og Po, og som også nævnt i klippet så er John Powells musik (både i Panda og i HTTYD) fuldstændig fantastisk.
Gravatar

#3 frahm-2 9 år siden

Synes vi mangler en forklaring på hvordan man kan lave en top ti uden Find Nemo. Der er masser af rigtige gode film på listen, men havde stadig forventet at den var i top 3. Synes måske også at Wall-E fortjener førstepladsen mere end De Utrolige. De Utrolige blev ret langtrukken og kunne godt have klaret at blive klippet 15-20 min. ned, mens jeg mener at Wall-E er en gennemført fantastisk film.

Men det fede ved film er jo at intet er objektivt.
Se verdens bedste indiefilm online på indiemondo.com
Gravatar

#4 SMOjr 9 år siden

Jeg er helt enig i, at Find Nemo også burde være på listen. Helt klart nær toppen. Udover det var det en god liste.
Gravatar

#5 qel-droma 9 år siden

what #4 said.
Are you not entertained!?!
Gravatar

#6 elwood 9 år siden

Undrede mig også en del over af Finding Nemo ikke var der på, både for filmen, men så sandelig også Thomas Newmans fantastiske score til den, musikken der ledsager starten,
hvor Moren til Nemo dør er virkelig rørende


Wall-E er klart best i starten, er jeg enig i, den blir for "almindelig" mod slutningen.

Men ellers ja fin liste.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 Mr. Chriss 9 år siden

Er også meget enig, hvordan kan det gå til at Find Nemo ikke bliver nævt?
Gravatar

#8 Richard Burton 9 år siden

Ratatouille, Wall-E og De Utrolige .... 3D animationsfilm? Har jeg misforstået artiklen, eller er det blot teknikken, som kaldes det? Så lærte jeg noget!
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#9 BN 9 år siden

'Finding Nemo' er for det første ikke sjov, og som drama betragtet er den uhyre langtrukken. Det er ellers aldrig sket for mig før, at jeg har decideret har haft lyst til at slukke for en af Pixars animationsfilm, men sådan havde jeg det med dén film.

Det bedste jeg kan sige om 'Finding Nemo', er at den er enormt flot, men dette alene er ikke nok til at gøre den til mere end en middelmådig film.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#10 PredatorX 9 år siden

The Iron Giant er bedre end dem alle sammen uanset hvad. Basta!
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: