I næste uge er der premiere på Steven Spielbergs “War Horse”, og i den forbindelse har Filmz TV sammensat en liste over mandens hidtil ti bedste film.

Det bliver til et gensyn med legendariske karakterer som E.T. og Indiana Jones og flere af filmhistoriens allerstørste eventyr. Se med og tjek om du er enig i vores liste!

Derudover anmelder vi denne uges nye premierefilm: Clint Eastwoods historiske drama “J. Edgar” og det musikfyldte familiedrama “The Music Never Stopped”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (93)
Gravatar

#1 jowill 12 år siden

Syntes bestemt Jurassic Park er Spielbergs bedste. The Lost World fortjener også en plads på listen.
Gravatar

#2 Dison 12 år siden

Jeg er meget tæt på at være enig i jeres top 10, dog er der to rettelser jeg ville lave, hvis det var min liste. Istedet for nummer 10, ville jeg have valgt Solen Rige, som er en af de film, som jeg husker aller bedst fra min barndom. Grundet dens fænomenale historie og skuespil.

Og så ville jeg have byttet om på plads 1 og 2, da nummer to satte så utrolig mange tanker i gang i mit hovedet, første gang jeg så den for ca. 7 år siden. Også her især pga. den historie, skuespillet og så ikke mindst hvordan Spielberg instruerede den.
Gravatar

#3 Collateral 12 år siden

Denne type afsnit er mine absolutte favoritter fra Filmz TV. Og at gå til Spieberg via en top 10 er en rigtig spændende idé. Hvorledes jeg ville rokere rundt på listen er lidt ligegyldigt, for det er bare fornøjeligt at høre nogle af Spielbergs film blive rost.

Samtidig synes jeg også det er herligt at forestille mig at disse og lignende fremtidige episoder vil kunne inspirere filmfans til at få set nogle film af en given instruktør. Både Carl Th. Dreyer og (længere tilbage) Tim Burton er jeg blevet introduceret via filmz.dk og særligt sidstnævnte, hvis film filmz havde samlet en række anmeldelser af under et tema, var min indgang til for alvor at få appetit på at grave ned i filmskatten. Jeg håber filmz kan blive ved at inspirere nye filmfans, for selvom de fleste nok kender Spielberg, kan man ikke tage for givet at der bliver gravet så dybt i ham som instruktør af "ikke-filmnørder".
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#4 Ericmase 12 år siden

Kæft, jeg glæder mig til jeres MI4 interview!! :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#5 Mr. Anderson 12 år siden

En rigtig velvalgt top 10. Jeg er bestemt enig i at A.I. er undervurderet, hvis bare den havde varet lidt kortere havde den nok haft støre success. War of the Worlds og München er også to rigtig stærke film.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#6 The Insider 12 år siden

#3, tusind tak for alle de venlige ord, dude! Vi får bestemt mod på at lave endnu flere lignende udsendelser med den slags respons :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 Hr. Nielsen 12 år siden

Der fik jeg lyst til at gense flere af Spielbergs værker. Havde næsten glemt hvilken magisk og begavet underholdende filmskaber han kunne være!!! I mange mange år var Spielberg min favorit instruktør og når jeg en dag skal se tilbage, så står han sikkert som en dem jeg skylder mest på den front. Fremragende udsendelse takket være den top 10. Jeg er muligvis ikke helt enig i filmenes placeringer, men det betyder mindre. Tak for inspirationen Filmz!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#8 The Insider 12 år siden

#7, velbekomme! Og tusind tak for de pæne ord! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#9 Collateral 12 år siden

The Insider (6) skrev:
#3, tusind tak for alle de venlige ord, dude! Vi får bestemt mod på at lave endnu flere lignende udsendelser med den slags respons :-)


Anytime :)
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#10 Homer2000 12 år siden

Fedt fedt... kan I ikke lave en om Michael Bay? :D

Skriv ny kommentar: