Årets udgave af børne- og ungdomsfilmfestivalen BUSTER er stadig i fuld gang i de danske biografer. Og mens festivalen står på, kan man ikke blot nyde en masse splinternye film i biografmørket fra både ind- og udland, men også en række gamle perler – nærmere bestemt en stribe klassiske familiefilm produceret af danske Per Holst.

Det er bl.a. Holsts animationsfilm “Jungledyret Hugo” og “Aberne og det hemmelige våben”, som får repremiere under BUSTER 2013.

Igennem sin glitrende karriere har Holst også været med til at producere klassikere som “Zappa”, “Pelle erobreren” og “Kundskabens træ” samt animationsperler som “Bennys badekar” og “Fuglekrigen i Kanøfleskoven”.

Filmz TV mødte forleden Holst på Filmskolen i København, hvor vi fik sludret lidt om Holsts flotte CV, hans indstilling til nutidens familiefilm, en producers rolle på en tegnefilm og det åbenbart kuldsejlede Woody Allen-filmprojekt, som Holst skulle have have været med til at producere i København.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 MOVIE1000 7 år siden

Rigtig fint hyggeligt interview.

Lige en note: I starten af videoen er der noget baggrundsmusik, jeg synes det lyder som noget fra en pornofilm. Jeg mener at musikken er blevet brugt før, men ved ikke om det er blevet nævnt før. Eller er ejg den eneste der synes det?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 The Insider 7 år siden

Haha! Tak, Michael :-) Det er noget, jeg hurtigt fik stykket sammen for et par år siden, og som udelukkende er tiltænkt som anonym baggrundsmusik. Men fedt, hvis jeg kan sælge det til det "erotiske marked" :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: