Med perler som “Rushmore”, “The Royal Tenenbaums” og “Fantastic Mr. Fox” på samvittigheden må Wes Anderson siges at have støbt et misundelsesværdigt CV.

For få dage siden var der dansk biografpremiere på Andersons 8. spillefilm, “The Grand Budapest Hotel”, hvori Ralph Fiennes og Tony Revolori spiller to ansatte på et prestigefyldt, europæisk hotel, hvis venskab blomstrer, mens landet raseres af krig.

Tidligere på ugen har vi bragt Filmz TV’s reportage fra filmens danske gallapremiere samt vores interview med førnævnte Revolori, og i dagens Filmz TV bringer vi så vores interview med filmens Oscar-nominerede bagmand, Wes Anderson.

Vi fik bl.a. talt om filmens skæppeskønne skuespillerduo og Andersons unikke stilart, og vi fik også spurgt, om den 44-årige auteur er interesseret i at prøve kræfter med en større franchise-film.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 The-new-meister 10 år siden

Interessant interview :) Hvad kan det være at han ikke vil filmes under interviewet?
Gravatar

#2 The Insider 10 år siden

#1, mange tak! :-) Og vi fik ikke nogen forklaring på, hvorfor han ikke ville filmes, udover at han altså heller ikke var blevet filmet til Berlinalen (hvis man ser bort fra de store pressekonferencer). Måske føler han sig bare mere tilpas uden video, eller måske har han bare for svært ved at undertrykke impulsen til selv at tjekke billedet og sørge for, at symmetrien er perfekt ;-)
War. War never changes.
Gravatar

#3 MOVIE1000 10 år siden

Den skal skaffes når den udkommer på BD. Elsker hans visuelle stil, flot, fyldt med detaljer og som der nævnes i interviewet giver en super energi.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Mikkel Abel 10 år siden

Fedt med noget nyt Filmz TV! Mere af det tak.

For søren hvor vil jeg gerne havde set flere af den mands film (har kun set Moonrise og Darjeeling). Klippet fra "Rushmore", hvor han laver "O R they?"-joken gav mig vitterligt grineflip. Er nødt til at få den film set. :)
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#5 Highland Park 10 år siden

#2: Var I blevet oplyst om det på forhånd, eller havde I taget al grejet med?

Det er pudsigt, at de ikke begrundede fravalget. Det havde da været det mest naturlige uanset årsagen.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#6 The Insider 10 år siden

#5, vi havde fået det at vide i god tid (jeg havde dog udstyret med, da jeg optog interviewet med Revolori få minutter forinden). Jeg tror simpelthen ikke, at Anderson har forklaret hvorfor til selve filmselskabet - han har nok bare understreget, at han ikke havde interesse i at lave video-interviews (som på Berlinalen), og så har man ikke villet presse på.
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: