I denne uge er der omsider biografpremiere på Ridley Scotts “Prometheus” – den Oscar-nominerede filmmagers længe ventede tilbagevenden til science fiction-genren.

I forbindelse med filmens premiere har vi taget et grundigt kig på Scotts glorværdige karriere – vi kommer rundt om alt fra klassikere som “Alien” og “Blade Runner” til mindre film som “Black Rain” og “Legend”.

Vi slog også et smut forbi “Prometheus”-gallapremieren forleden i Imperial, København, hvor vi bl.a. mødte komikerne Jacob Wilson og Brian Mørk, som havde nogle temmelig grusomme planer i støbeskeen, hvis filmen skulle ende med at skuffe. Søren Fauli demonstrerede også et imponerende kendskab til fluer og mider.

Vi anmelder naturligvis også “Prometheus” samt ugens anden nye premierefilm: Det romantiske komediedrama “Laksefiskeri i Yemen”.

Dette er i øvrigt sæsonens sidste udgave af Filmz TV, men vi er tilbage igen i august. Og frygt ej! Vi disker formentlig op med et par særudsendelser indimellem i sommerens løb – you never know!

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (35)
Gravatar

#11 Batsy 9 år siden

Vil virkelig gerne se Kingdom of Heaven DC, er der nogen som kender en side, helst dansk og levere varen hurtigt, og det skal være på Blu-Ray :)


Ellers godt arbejde Johan og Co!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#12 The Insider 9 år siden

#11, den er vist temmelig billig i de fleste butikker... Jeg tror, at jeg spottede den til 70 dask forleden i Fona. Og tak!
War. War never changes.
Gravatar

#13 Batsy 9 år siden

The Insider (12) skrev:
#11, den er vist temmelig billig i de fleste butikker... Jeg tror, at jeg spottede den til 70 dask forleden i Fona. Og tak!


Den er vidst ikke i min fona butik, har nemlig ledt efter den uafbrudt og finder den altid kun på Theaterical editon på DVD :P
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#14 pauzen 9 år siden

[quote=Batsy (11)]Vil virkelig gerne se Kingdom of Heaven DC, er der nogen som kender en side, helst dansk og levere varen hurtigt, og det skal være på Blu-Ray :)
Cdon har den til 79,00 samt BB til 99,00 også i deres fysiske butikker.
Gravatar

#15 elwood 9 år siden

Damm Søren Fauli er en mood killer hehe, jeg kan lige se ham for mig til familie festerne 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#16 maniac 9 år siden

The Insider (4) skrev:
#1, Hehe, jeg kan dog ikke tage æren for det! Det er vores yderst talentfulde grafiker Tommy Axelgaard, der står bag introen :)


Ahh, lidt ære kan du da godt tage, da lyden altid er halvdelen af oplevelsen, og den side af introen har du jo sat fint sammen :)
Gravatar

#17 StarWarsFan11384EB 9 år siden

Virkelig, virkelig fed udsendelse :D Jeg elsker Ridley Scott og hans film.
Gravatar

#18 StarWarsFan11384EB 9 år siden

Men jeg syntes der manglede en lignende udsendelse omkring Tim Burton i anledning af Dark Shadows premiere.
Gravatar

#19 Riqon 9 år siden

Ikke jeres bedste intro.
Havde klart foretrukket I brugte en rigtig Johan-dukke. ;)

Men rigtig fed udsendelse i øvrigt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#20 Pistolprinsen 9 år siden

Var inde og se den i går, og kan kun sige en ting: Fuck, den var ringe - spar den dyre biotur, og vent til den er ude på DVD!
Eneste stjerne får den for de storslåede effekter, men handlingen var total usammenhængende og uden, hverken rød tråd eller gennemtænkthed - jeg vil kunne hive de første 20 eksempler ud, blot her og nu, men det ville blot give spoilers...
Og, jeg er ellers vild Ridley Skott fan, men her fejlede han!
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?

Skriv ny kommentar: