Da Ridley Scott i 2012 vendte tilbage til “Alien”-franchisen med “Prometheus” efter 33 års fravær, så var det ganske bevidst, at han ikke ville genbruge det klassiske xenomorph-monster. Det var en fejl.

Se også: Første reaktioner: “Alien: Covenant” er bedre end “Prometheus”

Det indrømmer Ridley Scott nu selv. Han indså fejlen, da fans så “Prometheus”, som de syntes var for langt fra den elskede original fra 1979:

”De ville se mere af det originale monster, og jeg troede, at det var færdigt. Så jeg tænkte: ‘Wow, ok, jeg har taget fejl’,” siger Ridley Scott til Yahoo! Movies.

Derfor er der her fem år efter nu et klassisk “Alien”-monster tilbage på plakaten og nærmest i hovedrollen til “Covenant”, der følger op på begivenhederne fra “Prometheus” 10 år senere.

“Alien: Covenant” har dansk premiere d. 17. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gasivodo 7 år siden

Næh, Det var ok uden et "uhyre"

_SPOILER_

Men det var bare zå fedt med zombier og ild!

FUCK! Hvor var den første ½ time fed, men så skal jeg da lige love for at... ;-/
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 BowieCool 7 år siden

Jeg var til forpremiere i går på Alien Covenant og må desværre sige at den skuffer lidt. Jeg ville så gerne elske den film, men må konstatere, at Prometheus var bedre. Glæder mig til at læse nogle anmeldelser på den...
Gravatar

#3 Pistolprinsen 7 år siden

Skide værre med, om der manglede en Alien - men, historien var så fyldt med huller, modstridende hændelser og ulogiske handlinger, at end ikke 1000 Aliens kunne have reddet den...
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: