Den populære japanske anime-serie “Neon Genesis Evangelion”, der blev en bragende succes i 1990’erne og som de seneste år også har ramt det danske dvd-marked, vil snart blive efterfulgt af en række nye animerede spillefilm i Japan.

Magasinet Newtype Magazine kan nemlig rapportere, at Gainax, det store animationsselskab bag serien, er gået i gang med at producere hele fire film baseret på det succesfulde univers om en nær fremtid, hvor biomekaniske robotter er det eneste våben mod en tilsyneladende udenjordisk trussel.

Den originale serie blev i 1997 efterfulgt af to biograffilm, “Death and Rebirth” og “The End of Evangelion”, der kunne præsentere en alternativ slutning på scifi-fortællingen.

Det nye firdelte filmprojekt, kaldet “Rebuild of Evangelion”, vil blive en alternativ genfortælling af historien i tv-serien og blive designet til at være mere tilgængelig og lettere at forstå for den gennemsnitlige seer, der ikke er bekendt med den oprindelige serie.

Den første film er skrevet af Hideaki Anno, som både stod for instruktion og historie i serien. Tsurumaki Kazuya er instruktøren på den nye fortolkning af det populære univers.

Den første del af “Rebuild of Evangelion” vil være klar i japanske biografer i sommeren 2007.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Nikmi 17 år siden

en genfortælling af serien. det synes jeg er en god idë jeg var ikke særlig imponerede over tv serien. da jeg så den her tidligere på året. på trods af at mange har fortalt mig den skulle være skide god.. måske noget at gøre med den efterhånden er gammel og fra en tid hvor Anime stadig var tegnet i hånden og der var lidt mindre konkurrence på marked. ^^ det min egen teori anyway for hvorfor jeg ikke fandt serien særlig imponerende
Gravatar

#2 Confused101 17 år siden

Udemærket. Kunne vældigt godt lide originalen. Dog må jeg indrømme den blev FOR surrealistisk til sidst for min smag.
Gravatar

#3 Corax 17 år siden

Fantastisk nyhed. Ligesiden jeg hørte at der kom en Eva film med Weta Workshop bag effekterne har jeg glædet mig helt vildt og nu siger der er fire på vej, NICE!
Jeg var også lidt skeptisk i starten over at de ville kunne lave en to timers genfortælling af en 12 timers serie.
Gravatar

#4 Ikari 17 år siden

#3 De fire nye film, der bliver nævnt i nyheden, har ikke noget at gøre med den kommende live-action udgave med Weta Workshop, men derimod anime-projekter, der fungerer som en slags spin-off til de oprindelige serie.
Gravatar

#5 darkwizat 17 år siden

Det er den bedste nyhed længe, er helt vild med Evangelion,
bare de holder sig tro mod originalen, så skal mere være velkommen.

til #1 nu er der jo faktisk nogle der bedre kan
lide håndtegnet animation og ik alt det kunstige cgi.
Gravatar

#6 filmz-Trenox 17 år siden

Lur mig om de "håndtegnede" animes ikke også kommer til at indeholde en god potion "kunstig" CGI ;)

Gravatar

#7 Nikmi 17 år siden

5 < jeg sagde jo bare hvad jeg synes var bedst. og desuden så er der ikke stor forskel på hvordan anime ser ud nu og den gang det hele var tegnet på papir. (med mindre vi snakker den måde FINAL FANTASY filmene bruger CGI :P) stortset alt anime du ser produceret nu fra Naruto til Elfen lied er jo tegnet på en computer :P og der IMO giver det et meget flottere resultat end den gang det blev tegnet "i hånden"
Gravatar

#8 Nikmi 17 år siden

og ja jeg ved godt det forkert at sige det er tegnet i hånden da de nok bruger de der plade dimser man kan få til computer og tegne med :P så in a sense er det jo også håndtegnet XD
Gravatar

#9 mr gaijin 17 år siden

Da jeg boede i Japan sidste år, så jeg en pachinkomaskine udformet som Rei. Sygt :p
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: