Fjender forenes i forlænget “The Amazing Spider-Man 2”-trailer


Sony Pictures har i forbindelse med årets Super Bowl spundet en ny og forlænget trailer til “The Amazing Spider-Man 2”, der endnu engang har Andrew Garfield i hovedrollen som den flabede netsvinger.

Se traileren her.

I fortsættelsen må Peter Parker forsøge at jonglere mellem at bruge tid med kæresten, Gwen Stacy, og samtidig være Spider-Man, da han skal forsvare New York imod en ny trussel i form af skurken Electro. Som om det ikke var nok, vender hans gamle ven Harry Osborn tilbage til byen.

Udover at Andrew Garfield og Emma Stone vender tilbage som henholdsvis Peter Parker og Gwen Stacy, så består filmens rollebesætning denne gang også af Jamie Foxx som Electro, Paul Giamatti som The Rhino, Chris Cooper som Norman Osborn og Dane DeHaan som Harry Osborn – The Green Goblin.

“The Amazing Spider-Man 2” slynger sig ind i danske biografer 17. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Driver 7 år siden

Tja, den ser bedre ud end etteren (der skal heller ikke meget til, men alligevel). Det kunne dog meget vel ligne et overkill af skurke, hvis både Electro, Rhino og Green Goblin er med. Jeg forstår heller ikke, at en så dygtig komponist som Hans Zimmer arbejder sammen med Pharrell Williams og jeg har Pharrell mistænkt for at stå bag det stykke skod-score, hvor man hører en stemme tale. Musikken til etteren var dog direkte elendigt, så jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Zimmer viser James Horner, hvor skabet skal stå, selvom det gøgl der nok ødelægger lidt af oplevelsen.

Det bliver vist en popkornsfilm med masser af tju-bang. Håber vitterligt, at den griber fat I hans forældres fortid, som etteren bildte os ind, at den ville, men ikke gjorde. Toeren her ser heller ikke umiddelbart ud til at bearbejde emnet, men forhåbentlig viser traileren ikke alt, selvom den ser ud til at vise meget.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#2 dslacker 7 år siden

Ligesom i Man Of Steel ser det ud til, at halvdelen af byen skal smadres - suk...
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#3 Driver 7 år siden

dslacker (2) skrev:
Ligesom i Man Of Steel ser det ud til, at halvdelen af byen skal smadres - suk...

Et bedre eksempel havde vel været The Avengers (Marvel/Marvel). Same shit, different movie.

Hvis de heller ikke griber fat i mysteriet omkring Parkers forældre i denne, som de ellers forsøgte at sælge 1'eren på (tak, for lort), så bliver jeg pissed!
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#4 KEiZ 7 år siden

Charlie Sheen her dog en rolle i filmen, så vi må håbe de bruger hans tilstedeværelse til noget...
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#5 Batsy 7 år siden

Ser vældig lovende ud, Ser ud til at Rihno kun får sin shine moment i starten af filmen så de kan være mere klar på en The sinister six film. Electro ser utrolig vellykket ud og den sang der kører i baggrunden var et super valg, stemmningsfuldt indeed.


"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Alex- 7 år siden

dslacker (2) skrev:
Ligesom i Man Of Steel ser det ud til, at halvdelen af byen skal smadres - suk...


Hm jeg synes nu nærmere at det kun ligner at det er skilte som bliver smadret på Time Square.
Jeg ser helt klart frem til filmen, men tror ikke at hverken Goblin eller Rhino får så meget on-screen-time som Electro, Rhino er trods alt blot en håndlanger og Goblinen i denne film ligner ikke hverken Chris Hopper eller Dane Dehaan, krydser derfor selv fingre for at det er Hobgoblin (vedkommende har trods alt orange hår).

Skriv ny kommentar: