De skrev sommerens store Marvel-hit, “Spider-Man: Homecoming”. Nu skal John Francis Daley og Jonathan Goldstein overføre den samme succes til konkurrenten, DC Films.

Se også: Ezra Miller: “Watchmen”-stjerne optimal som ny Batman i “Flashpoint”

For efter “Homecoming” så blev Daley og Goldstein hyret af DC Films til at instruere solofilmen om Flash med titlen “Flashpoint”.

Og de to nye DC-instruktører ser mange ligheder imellem Flash/Barry Allen og Spider-Man/Peter Parker:

”Man kan relatere sig til ham på en lignende måde, som man kan med Peter Parker hos Marvel,” siger makkerparret til Collider.

Flash blev da også gjort til den komiske del af DCEU i “Justice League”, hvilket kunne tyde på, at DC Films vil forsøge at efterligne dele af succesen fra den knap så alvorlige Spider-Man, som vi så “Homecoming”.

“Flashpoint” får forventet premiere i 2020.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gorman 6 år siden

sært DC tilsyneladende forsøger løbende at efterligne og kopiere Marvel. De bør have egne visioner.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Johnny42 6 år siden

Der kan man bare se, troede flash-filmen allerede var droppet, med en masse rewrites og udskiftning af instruktør og manuskript-forfatterne. Den humor som Flash leverede i Justice League, nogle gange i samspil med andre, nogle gange alene, var så godt nok den eneste form for humor, der fungerede i Justice League, bortset fra gravrøver-humoren, den føltes godt nok out-of-place.
Gravatar

#3 Bachone 6 år siden

bare lav den ligesom serien, den er god, hvor svært kan det være.

Skriv ny kommentar: