De seneste omstruktureringer hos DC’s afdelinger har efterladt flere fans i tvivl om fremtiden for nogen af superheltene på det store lærred.

En fan af superhelten Shazam! tweetede instruktøren for begge film i franchisen, David F. Sandberg, om, hvorvidt superhelten kommer til at have en rolle i det fremtidige DCU. Denne fan gav udtryk for, at bekymringerne kommer på baggrund af tiltrædelsen af James Gunn og Peter Safran som direktører for DC Studios.

Sandberg sendte et svar tilbage og skrev meget kontant, at Shazam! “helt sikkert ikke vender tilbage, hvis folk ikke ser [“Shazam: Fury of the Gods” red.]”. Omvendt gav Sandberg også udtryk for, at fremtidige Shazam!-film ikke kun afhænger af indtjeningen: “Fra hvad jeg har fået at vide, er der intet i Shazam!-filmene, som modsætter sig de fremtidige planer for DCU”. Historiemæssigt lyder det til, at Shazam! muligvis kan indlemmes.

Læs mere om de kommende DC-film:“Ny ‘Superman’-, ‘Supergirl’- og ‘Batman’-film på vej: James Gunn løfter sløret for de første 10 projekter i det nye DCU”

Spørgmålet om Zachary Levis tilbagevenden som Shazam! har været op til diskussion, siden Gunn og Safran valgte at droppe flere film fra det samme univers som Shazam!. Indtil videre er “Wonder Woman 3”, Henry Cavills tilbagevenden i “Man of Steel 2” og efterfølgeren til “Black Adam” blevet droppet. Om “Shazam!” får en fremtid, vil tiden vise.

Den kommende toer “Shazam! Fury of the Gods” udkommer i biograferne den 16. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: