Selvom “The Expendables” først rammer biograferne i morgen, forventer filmens producer Avi Lerner, at filmen vil klare sig så godt, at “The Expendables 2” vil blive en realitet.

Lerner fortæller, at de faktisk allerede så småt er gået i gang med arbejdet på filmen, og at alle skuespillerne fra den første film har meldt sig klar til at vende tilbage.

Se også: Ny trailer til “The Expendables” med Arnold Schwarzenegger.

Produceren siger også, at ud af de over 350 film, han har været med til at lave, er “The Expendables” helt klart den største.

Udover de tilbagevendende skuespillere skulle der ifølge Lerner også være god mulighed for at se et par nye, kendte ansigter i fortsættelsen. ”Vi vil have endnu flere store navne med næste gang, og vi overvejer allerede, hvem vi skal spørge,” fortæller han.

Dermed skulle der være mulighed for at se nogle af de skuespillere, der i første omgang takkede nej, da Stallone spurgte, om de ville være med i “The Expendables”, deriblandt Jean-Claude Van Damme, Kurt Russell og Steven Seagal.

Filmz TV har som eneste danske medie været i Los Angeles og talt med Sylvester Stallone, Dolph Lundgren og Eric Roberts. Klik ind på Filmz i morgen og se det eksklusive interview! Du kan allerede nu se en teaser til interviewet her.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 Skeloboy 13 år siden

Altså...Sly sammen med Jean-Claude Van Damme, Kurt Russell og Steven Seagal...det ville være helt fint...:)
Gravatar

#2 MOVIE1000 13 år siden

Jeg bryder mig ikke så meget om Steven Seagal, men med ham er der jo nærmest sikret mere action, Jeg har ikke set filmen endnu, men det SKAL jeg simpelhen ikke gå glip af i en biograf (også selvom det er Esbjerg biocity :P) men hvis det skulle gå hen og blive en film jeg ikke bryder mig om (hvilket jeg tvivler ret meget på at jeg kommer til) så er en 2er velkommen bare for at se stjerne samlet og sparke røv :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 DJAS 13 år siden

Sly's 11 - Sly's 12 :)
Gravatar

#4 Eat this 13 år siden

Det ville være fedt.
Gravatar

#5 NP 13 år siden

Så kan man måske gøre sig forhåbninger om, at se fallerede actionhelte som Oliver Gruner, Michael Dudikoff og Brian Bosworth på det store lærred.
Men forhåbentlig bliver det en prequel, så Dolph Lundgren kan være med igen. :)

Gravatar

#6 Kaversmed 13 år siden

Michael Biehn og Rutger Hauer!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#7 MJP 13 år siden

Hvis den første lever op til forventningerne, så kunne det da bestemt være cool at se de 3 herrer i en sequel eller en prequel
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#8 s_dalsgaard 13 år siden

Lyder super :)
TVSeriesOnBluRay.eu - Database of TV-series Blu-ray releases in the UK
Gravatar

#9 Silver666 13 år siden

Stallone lyder i diverse interviews som om The Expendables II.
Er ret sikker.
Han snakkede hvis med Van Damme forleden
og Van Damme gav udtryk for han fortryder hans nej tak til The Expendables så mon ikke han er med i 2eren hvilket kunne være fedt!
Gravatar

#10 Nukleon 13 år siden

Haha, så lige en trailer i biffen forleden, og den sagde da vist nok at The Expendables var en one-time event. Eller var det bare i spøg?

Skriv ny kommentar: