Denis Villeneuve har muligvis fundet sine to første tilføjelser til storfilmsfortsættelsen “Dune: Part 2”.

Når vi rejser tilbage til ørkenplaneten Arrakis og resten af Villeneuves visuelt fantastiske univers, så kan det meget vel være med “Midsommar”-stjernen Florence Pugh og den kommende “Elvis”-skuespiller Austin Butler på rollelisten.

Læs også: “‘Elvis’: Den første magiske trailer til Baz Luhrmanns film om den legendariske musiker er landet”

Den første film fulgte Timothée Chalamet som den unge Prins Paul Atreides, hvis familie blev målet for en konspiration efter at have fået til opgave at varetage planeten Arrakis. Den kommende film fortsætter, hvor den første slap, med Atreides der sammen med Fremen-folket må forsøge at redde planeten fra House Harkonnen.

Pugh er i forhandlinger om rollen som Prinsesse Irulan Corrino, Kejser Shaddam Corrino IV’s ældste datter. Hvis Butlers forhandlinger går som de skal, får han muligheden for at spille Feyd-Rautha, Baron Harkonnens yngste nevø og arving, der er lige så ondsindet som sin onkel. Nyhederne om de to castings kommer gennem Deadline.

Der er flere mulige faktorer, der spiller ind i, hvorvidt forhandlingerne går igennem – blandt andet potentielt overlappende projekter samt krigen i Ukraine, der ligger tæt på Ungarn, hvor noget af filmen forventes at blive optaget.

Skulle de to skuespillere ende med at få rollerne, kan de glæde sig over at slutte sig til noget af et stjerneensemble, der tæller navne som Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista og Javier Bardem.

“Dune: Part 2” får premiere den 19. oktober næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: