20th Century Fox har udsendt en ny featurette til 3D-genudgivelsen af “Titanic”, hvilket Filmz eksklusivt kan fremvise som de første i Danmark. I featuretten snakker instruktør og manuskriptforfatter James Cameron om restaurationen og konverteringen af filmen.

Se også: Trailer til 3D-udgaven af Oscarslugeren “Titanic”.

“Titanic” er den klassiske kærlighedsfortælling om Jack og Rose, der holdes adskilt af deres varierende sociale status, men som alligevel finder hinanden om bord på R.M.S. Titanic – skibet som ikke kan synke. Men da luksusskibet kolliderer med et isbjerg i Nordatlanten, bliver den lidenskabelige kærlighedshistorie til en dramatisk kamp for at overleve.

“Titanic” bliver genudgivet i biograferne 6. april 2012, hvilket er omkring 100-års jubilæet for søsætningen af det enorme skib, der fandt sted 10. april 1912. Titanic sank derefter fem dage senere.

Se featuretten nedenfor.

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Jb-film 11 år siden

3D effekten skal jo holdes i kog, til stor interesse for nogle
- men en Blu-ray udgivelse, med eller uden 3D, bliver nok temmelig sent i 2012?
Gravatar

#2 Bardoboy 11 år siden

Jeg glæder mig simpelthen så meget til at gense denne film i biografen.. Bliver en smuk oplevelse..
Gravatar

#3 JTToft 11 år siden

Jeg er klar.
Gravatar

#4 wiseguy 11 år siden

Jeg har længe overvejet et gensyn i hjemmebiografen, men det er hermed udsat til april - så jeg er også klar - glæder mig faktisk!! Håber dog at Cameron opdaterer de forældede cgi figurer, man ser gå rundt på dækket i flere scener.
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#5 Mark Malmstrøm 11 år siden

det tror jeg ikke han gør - det lød som om at de bare havde "cleanet" billedet - han nævnte ikke noget om opdatering Men igen - det gjorde han heller ikke ved A L I E N S (Bishop fejlen)
Gravatar

#6 BN 11 år siden

wiseguy (4) skrev:
Håber dog at Cameron opdaterer de forældede cgi figurer, man ser gå rundt på dækket i flere scener.


Dem har jeg aldrig bemærket nogen af. Så de må åbenbart virke overbevisende nok - ihvertfald på mig. ... Men bortset fra det: Vil du så også have, at man skal gå tilbage til alverdens filmklassikere og fjerne (eksempelvis) alle de uoverbevisende baggrunde, hvor skuespillerne sidder i et studie, mens der ruller en film i baggrunden? Eller i det hele taget alle effekter, som nogle (ikke alle) finder virkelighedstro nok?

Og skal man også gå tilbage til de film, hvori der optræder dyr eller monstre, men hvor man nemt kan se, at det er en mand i dragt, maske og make-up? Og hvad med den elendige dukke-abe i 'King Kong' fra 1933?

Jeg spørger overhovedet ikke for at kritisere (eftersom jeg jo selv er tilhænger af 99 procent af Lucas' ændringer til Star Wars), men for bare lige at vende emnet i luften ... altså hvor skal man sætte (eller ønsker man som filmfan at sætte) grænsen for det at filmfolk går tilbage og piller ved en film?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 wiseguy 11 år siden

#6 Jeg husker specielt en scene hvor der panoreres fra fugleperspektiv ned over broen og dækket, tror det er en sømand eller officer man ser gå meget robot agtigt! den scene har altid irriteret mig og om en dårlig udført cgi mand erstattes med en veludført i en ny udgave af filmen, tjaa det vil ikke gøre mig det mindste tværtimod!

Til gengæld ku' jeg ikke drømme om at pille ved en gammel film som King Kong. Tror min grænse går/starter ved indførelsen af cgi. Jeg så også gerne, at Peter Jackson rettede op på cgi fejlene i King Kong og at den helt forfærdelige cgi version af Scorpion King blev rettet osv osv.
Er konklusionen ikke at jeg har det fint med at crappy cgi erstattes med konge cgi? Jo det tror jeg ;o)
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#8 BN 11 år siden

wiseguy (7) skrev:
Er konklusionen ikke at jeg har det fint med at crappy cgi erstattes med konge cgi? Jo det tror jeg ;o)


Okay. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#9 Riqon 11 år siden

"on the big screen because that's where it belongs... it has nothing to do with the fact that I'll make more money this way." :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 HonoDelLoce 11 år siden

Hvorfor bliver der ikke spurgt om hvornår helvede The Abyss kommer på BD?

God dammit ! Come with it !
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: