Optagelserne til Darren Aronofskys næste film, “Noah”, som har Russell Crowe i titelrollen, er begyndt på Island, og nu er det første officielle billede fra filmen blevet udsendt. Det kan ses på movies.com.

Aronofskys film er angiveligt en kulørt nyfortolkning af den bibelske fortælling om Noah, der byggede en ark for at redde verdens dyr og hans familie fra en enorm naturkatastrofe. “Noah” betegnes som en fantasyfilm, hvori Noah forsøger at beskytte alverdens dyr og hans familie i en verden fyldt med barbariske klaner og gigantiske monstre.

Ud over Crowe prydes rollelisten også af Anthony Hopkins i rollen som Noahs bedstefar, Methuselah, Jennifer Connelly spiller Noahs kone, Ray Winstone har skurkerollen, og Noahs børn spilles af henholdsvis Emma Watson, Logan Lerman og Douglas Booth.

Manuskriptet er skrevet af John Logan, der tidligere har forfattet “Gladiator” og “The Aviator”. Når optagelserne på Island er færdige, vil produktionen rykke videre til New York. Glæder man sig til Darren Aronofskys udgave af “Noah”, skal man dog vente længe, for filmen har først premiere i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#21 MOVIE1000 11 år siden

Aronofskys film er angiveligt en kulørt nyfortolkning af den bibelske fortælling om Noah, der bygger et rumskib for at redde verdens dyr og hans familie fra en enorm meteor. "Noah" betegnes som en science fiction-film, hvori Noah forsøger at beskytte alverdens dyr og hans familie i en verden fyldt med barbariske rumvæsner og gigantiske tissemyrere.


Ny er den moderniseret og nyfortolket :P
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#22 lordsasa4 11 år siden

Sejt!
Gravatar

#23 TP-DK 11 år siden

BN (16) skrev:
Ingen af delene. Jeg er hverken for eller imod Aronofsky. Jeg fandt 'The Fountain' interessant, men i sidste ende også utilfredsstillende. (Jeg giver den 5-6/10) Hans andre film har jeg ikke set. Jeg vil dog gerne se 'The Wrestler' på grund af Mickey Rourke, selvom film om sportsfolk ikke er min kop te.

Jeg har som sådan heller ikke noget imod filmatiseringer af bibelske fortællinger - sagen er bare, at jeg aldrig har set en, der var rigtigt god. Derimod har jeg set en del fremragende film, hvor der "bare" var underliggende bibelske temaer eller en større eller mindre grad af inspiration fra bestemte bibelske fortællinger. Jeg kan her nævne 'The Lord of the Rings', 'The Green Mile', 'Star Man' og 'The Tree of Life'.

Så jeg foretrækker sidstnævnte type film, altså film med underliggende bibelske temaer fremfor film med direkte bibelske fortællinger.


Sååå hvorfor er det du ikke skal se den?
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#24 BN 11 år siden

TP-DK (23) skrev:

Sååå hvorfor er det du ikke skal se den?


Er ordene i #16 usynlige på din skærm? ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#25 skittlez 11 år siden

Hvis man aldrig har set en Aronofsky-film, har man 4½ mesterværk til gode, IMO. Han er en af de instruktører, der ville score den højeste gennemsnitsrating, hvis man sammenlagde mine karakterer for hans film.

Glæder mig ekstremt meget til Noah. Castet ser godt ud, og han har, qua Black Swan succeen, nok pondus i Hollywood til at kunne få opfyldt sine ønsker mht. budget osv. Så det burde ikke gå galt, ligesom det gjorde i første omgang med The Fountain.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#26 akerman 11 år siden

#25

Enig. Fuldstændigt forrygende film. Inklusive the Fountain, som kræver en del gennemsyn eller en del læsning på imdb før den giver det mindste mening - men filmen i sig selv er også fed, selvom man ikke umiddelbart forstår den. Den eneste film der ikke siger mig så meget er Pi.
Gravatar

#27 Lord Beef Jerky 11 år siden

Episk BN! Du har set mandens værste film (som jeg i øvrigt er enig i den bedømmelse af) og afskriver denne film blankt! Se du blot The Wrestler, og din mening bør skifte hurtigere end jeg kan løbe rundt om mit hus... og jeg kan altså løbe pænt stærkt!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#28 Høegh 11 år siden

Lord Beef Jerky (27) skrev:
Episk BN! Du har set mandens værste film (som jeg i øvrigt er enig i den bedømmelse af) og afskriver denne film blankt! Se du blot The Wrestler, og din mening bør skifte hurtigere end jeg kan løbe rundt om mit hus... og jeg kan altså løbe pænt stærkt!pffft, The Fountain er hans bedste film. The Wrestler er derimod hans ubetinget kedeligste (ikke ensbetydende med den på nogen måde er dårlig dog).

Men ja, kunne man ikke lide The Fountain, er der rimelige chancer for at man vil holde mere af The Wrestler. De befinder sig i hvert flad i hver sin grøft.


- The Fountain
- Black Swan
- The Wrestler/Requiem for a Dream (skal have set dem begge igen, før jeg helt kan bedømme deres placering i forhold til hinanden)

Pi har jeg desværre ikke fået set endnu.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#29 Lord Beef Jerky 11 år siden

#28 Du snakker, som du har forstand!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#30 Høegh 11 år siden

Lord Beef Jerky (29) skrev:
#28 Du snakker, som du har forstand!


i overflod ?


eller...
Raaaable rable rable, din mor ligner Nicolas Cage!
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: