Christopher Nolans samarbejde med Warner Bros. er ovre, og det er nu Universals tur til at nyde godt af “Inception”-instruktørens popularitet.

Sidste uge kunne Deadline rapportere, at flere Hollywood-studier havde fået muligheden for at se manuskriptet til Nolans næste film, efter der var opstået ondt blod mellem instruktøren og hans sædvanlige studie Warner Bros. efter den kaotiske udgivelse af “Tenet”.

Læs også: “Christopher Nolan om ‘Tenet’-premiere: Forkert konklusion af Hollywood”

Universal er nu endt som sejrsherre, men det kommer med en pris. Nolan er nemlig en bestemt herre med meget specifikke krav. The Hollywood Reporter rapporterer, at hans næste film som en del af aftalen skal have 100 dage (som minimum) eksklusivt i biografen, mens ingen andre Universal-film må åbne i tre uger før eller efter filmens premiere. Derudover skal Nolan selv have total kreativ kontrol, mens han også skal have 20% af billetsalgsindtægterne.

Filmen der i Nolan-sammenhænge har et beskedent beløb på omkring 100 mio. dollars, omhandler J. Robert Oppenheimer, én af skaberne bag atombomben.

Selvom aftalen kan virke risikabel for Universal, når man tager tidens streamingprægede landskab i betragtning, så er den også en investering i et forhold med én af vor tids største og mest indtjenende filmskabere, og for os fans bliver det utroligt spændende at se, hvad Nolans fremtid byder på.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: