Paramount Pictures har udsendt de første billeder af de redesignede Autobots-biler fra “Transformers 4”. Billederne viser foruden en opdateret Optimus Prime også en Bugatti Veyron og en Chevrolet Corvette C7. Det er endnu uvist, hvilke roller disse to får, men der spekuleres i, at Corvetten er karakteren Sideswipe.

Se billederne ovre hos Collider.com.

Filmen, der ses som en form for reboot af universet, vil igen være instrueret af Michael Bay, men det bliver tilsyneladende også en af de eneste ting, der binder filmen til de første tre i serien. Mark Wahlberg er den nye hovedrolleindehaver, mens Shia LaBeouf ikke har noget med filmen at gøre.

Foruden Wahlberg medvirker også Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer og Sophia Miles i filmen, der står til at udkomme i løbet af sommeren 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#11 bnm 11 år siden

Sp00k (10) skrev:

1 : 9/10
2 : 6/10
3 : 7/10

Er enig i den relative score, men ville nok lægge snittet 2-3 point lavere. :)
Gravatar

#12 Jack Slater 11 år siden

#11

Helt enig!
Gravatar

#13 Sp00k 11 år siden

Er nok os bare en håbløs sci-fi elsker :P
Gravatar

#14 daneimp 11 år siden

Kan nu også godt lide filmene - det er rigtigt at deres længde taget i betragtning savner jeg noget dybde og humoren er noget blandet, noget finder jeg hylemorsomt, mens andet er tåkrummende... Men overall set er de røvfede :)
Gravatar

#15 Mads47 11 år siden

Syndes enlig også de underholdene, og god popcorns action. Altså hvis jeg vil se en film med mere kant ser jeg da bar The shining eller Godfather. men heldigvis er der jo film, hvis mål bar er at underholde og der fungere Transformers glimmernede. Syndes bar det virker som om der er en trend i at hade alt hvad Bay laver, hvilket er noget pjat.

1: 7/10
2: 5/10
3: 6/10
Gravatar

#16 Slettet Bruger [3604344180] 11 år siden

Måske er problemet bare, at jeg ikke spiser popcorn og det måske er derfor, jeg sjældent er til den slags. :p
Gravatar

#17 Lord Beef Jerky 11 år siden

Jeg spiser fint med popcorn, men lortefilm er lortefilm - om de så er instrueret af Michael Bay eller ej.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#18 daneimp 11 år siden

Lortefilm = Godfather, Pulpfiction, Memento, Per Flys trilogi, Pans labyrint, alt hvad Lars Von Trier laver, alt hvad Nicolas Winding Refn laver og generelt bare dansk dogme og jeg kunne blive ved - lort, lort, lort med lort på. Film ér og bliver ligesom alt andet kunst og historie et subjektivt fænomen - selvom de nævnte film ofte hyldes som gode, så falder de ikke i min smag, jeg kan ikke relatere til dem og de fungerer bare ikke for mig, så de må være det nærmeste jeg kan kalde lortefilm. Man kan ikke sige noget er en lortefilm medmindre man opsætter nogle kriterier for hvad lortefilm er og det er der ikke nogen, der har gjort eller skal gøre. Hvad der fungerer for én person på ét tidspunkt kan ingen sige noget imod, man kan kun glæde sig på vedkommendes vegne over at vedkommende kan se noget i en film og får en glæde over en film man ikke selv gør, og så bare ellers lukke røven og lade være med at ødelægge det for ham/hende. Ja undskyld min noget verbale udmelding, men nogle filmfans er simpelthen så overkritiske og snæversynede at det er til at brække sig over.
Gravatar

#19 colocho 11 år siden

Et stks. lortefilm: http://www.imdb.com/title/tt0368226/

Var da ikke så svært? ;)
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#20 Gridlock 11 år siden

Er store robotter der transformer sig til biler og ligne skørt og smugle tåbeligt? Ja men ikke mere end en man der klæder sig ud som en flagermus fordi han savner sin moar og far eller hvad med en film hvor plottet stort set er mit liv som gangster boss eller hvad med det her en lille man arver en ring fra sin onkel og siden en troldman siger den er ond smutter den lille man af sted for og kyle ringen i en vulkan.

Ja ideen lyder måske lidt tåbelig og nogen vil måske sige hvordan kan i nogensinde forvente at der kommer noget godt ud af sådanne tåbelige og ligegyldige ideer?

Tjaa det ved jeg ikke prøv og spørg Christopher Nolan, Francis Ford Coppola, Peter Jackson de fik det materiale mellem hænderne og hvad de leverede var

Batman Begins, Batman Dark Knight, Batman The Dark Knight Rises, The GodFather Trilogien og Lord of the Rings Trilogien.

Bare fordi en ide måske lyder mærkelig eller tåbelig betyder det ikke at resultatet bliver lige så tåbeligt mærkeligt eller dumt.
Hvis man sætter sig ind i materialet og behandler det med respekt og samtidig prøver og lave en rigtig god film, så for man faktisk rigtig mange gange et rigtig godt resultat ud af det (shocking i know).

Problemet er at Micheal Bay behandler Transformers som bare endnu en paycheck og det er klart at han virkelig ikke gider det han laver.
Hvis man vil se hvordan Transformers kunne ha været (hvis det var blevet behandlet af folk der faktisk havde respekt for materialet) vil jeg forslå man ser Beast Wars, Transformers Animated eller Transformers Prime.
Ingen af de shows er perfekt på ingen måde men de slår bayformers 1 2 og 3 med flere lysår.

Skriv ny kommentar: