Paramount Pictures har udsendt de første billeder af de redesignede Autobots-biler fra “Transformers 4”. Billederne viser foruden en opdateret Optimus Prime også en Bugatti Veyron og en Chevrolet Corvette C7. Det er endnu uvist, hvilke roller disse to får, men der spekuleres i, at Corvetten er karakteren Sideswipe.

Se billederne ovre hos Collider.com.

Filmen, der ses som en form for reboot af universet, vil igen være instrueret af Michael Bay, men det bliver tilsyneladende også en af de eneste ting, der binder filmen til de første tre i serien. Mark Wahlberg er den nye hovedrolleindehaver, mens Shia LaBeouf ikke har noget med filmen at gøre.

Foruden Wahlberg medvirker også Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer og Sophia Miles i filmen, der står til at udkomme i løbet af sommeren 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Lord Beef Jerky 11 år siden

Imens jeg bestemt ikke er fan af Michael Bay, tror jeg faktisk at manden elsker sit job. Han virker i hvert fald passioneret, og jeg tror at Transformers lidt er hans drømmeprojekt. At manden ikke har talent for instruktion og klippearbejde er en helt anden sag.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#22 BN 11 år siden

daneimp (18) skrev:
Ja undskyld min noget verbale udmelding, men nogle filmfans er simpelthen så overkritiske og snæversynede at det er til at brække sig over.


"Overkritisk"? Altså overkritisk som i "Lortefilm = Godfather"? ;-)

daneimp (18) skrev:
Man kan ikke sige noget er en lortefilm medmindre man opsætter nogle kriterier for hvad lortefilm er


Det er jeg helt enig med dig i. Så nu er jeg jo ret spændt på, hvilke kriterier du har for, hvad lortefilm er.

daneimp (18) skrev:
og det er der ikke nogen, der har gjort eller skal gøre.


Nå, okay ... Hvis der ikke er nogen der skal opsætte kriterier for hvad lortefilm er, så gør du det nok heller ikke selv. .... Men så forstår jeg bare ikke, at du kan sige, at "The Godfather" og de andre film, du nævner, er lortefilm, eftersom du jo lige har sagt, at man ikke kan sige, at noget er en lortefilm, medmindre man opsætter kriterier for hvad lortefilm.

daneimp (18) skrev:
Hvad der fungerer for én person på ét tidspunkt kan ingen sige noget imod, man kan kun glæde sig på vedkommendes vegne over at vedkommende kan se noget i en film og får en glæde over en film man ikke selv gør, og så bare ellers lukke røven og lade være med at ødelægge det for ham/hende.


Det er såmænd ganske fornuftig og sympatisk snak, det der med at unde andre en god filmoplevelse. Thumbs up! ... Personligt synes jeg dog, det er interessant at læse kritik af og indvendinger mod de film, jeg kan lide. Det sætter tingene i perspektiv, og man bliver også trænet i at forstå og definere, hvilke ting det er man selv falder for ved en film.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#23 daneimp 11 år siden

Jeg gik blot ud fra at definitionen på "lortefilm" var en subjektiv vurdering, selvom rigtig, rigtig mange gør det til noget objektivt, hvilket netop er det jeg bestrider. Hvis det er op til den enkelte at sige hvad der er lort, så var de film mit bud - men jeg er 100% klar over at det selvfølgelig er op til den enkelte, hvilket også er derfor jeg helst ikke udtaler mig om, hvad jeg synes er dårlige film. Jeg står fast på man ikke kan putte en "label" på en film og kalde det er lortefilm, for det ville kræve at der er konsensus omkring hvad en lortefilm / god film er - og det er der ikke.
Gravatar

#24 Lord Beef Jerky 11 år siden

#23 det tror jeg, vi alle herinde er enige med dig i - bare rolig.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#25 BN 11 år siden

Lord Beef Jerky (24) skrev:
#23 det tror jeg, vi alle herinde er enige med dig i - bare rolig.


+1
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: