Første kig på Bill Moseley i Rob Zombies “H2”


Det første billede af Rob Zombies ofte brugte skuespiller Bill Moseley fra “Halloween”-efterfølgeren “H2” er nu kommet online. Billedet er et, som Zombie selv har opdateret på sin blog, hvor han beskriver Moseleys rolle som værende Uncle Coffins, værten på Haddonfields “Creature Double Feature”-show.

Se billedet af Moseley i filmens galleri.

I “H2” er Tyler Mane tilbage i rollen som den psykotiske og maskeklædte morder Michael Myers, ligesom også Malcolm McDowell vender tilbage som Dr. Loomis, der dog har en betydelig mindre rolle i den nye film.

Ligesom den foregående “Halloween” fra 2007 vil også “H2” trække på den oprindelige mytologi fra den klassiske gyserfranchise, der på dansk udkom under titlen “Maskernes nat”.

Den nye film, der også er skrevet af Rob Zombie, er for tiden i gang med optagelser i Georgia og får efter planen premiere i USA til august.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Deadagain 11 år siden

Det blir bedre og bedre, man den ser fed ud den film glæder mig mega. Kom så Rob!!
Gravatar

#2 MakeItMonkey 11 år siden

jeg glæder mig :D
Gravatar

#3 MOVIE1000 11 år siden

håber snart der kommer nogle klip kan ikke vente og håber at der snart kommer en realese på den her i DK
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 filmz-Serialhealer 11 år siden

Gad vide, om der vil være korthårede "bad guys" med i den nye film?! Er lidt træt af, at Rob Zombie har forvandlet Halloween-universet til en heavy metal koncert. Heldigvis er den grimme unge fra den forrige film ikke med denne gang.
Gravatar

#5 MOVIE1000 11 år siden

#4 hva snakker du om rob zombie har lavet sin version af Halloween på en moderne måde og er slet ikke en heavy metal koncert jeg synes der er mere drama i denne version end i Carpenters og den grimme unge du snakker om han har vist en lille rolle i den
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 filmz-Serialhealer 11 år siden

Har læst et eller andet sted på nettet, at det bliver anden dreng, der skal spille rollen i "H2".

Skriv ny kommentar: