Tom Cruise var sat til at spille hovedrollen i Guy Ritchies kommende filmatisering af den gamle tv-serie “The Man From U.N.C.L.E.”, men valgte i sidste øjeblik at droppe ud, hvorefter “Man of Steel”-stjernen Henry Cavill fik rollen. Nu er de første billeder fra settet blevet lækket.

Se set-billederne ovre hos ComingSoon.net.

“The Man From U.N.C.L.E.” foregår i de tidlige 1960’ere og fokuserer på CIA-agenten Solo og den russiske KGB-agent Kuryakin, der tvinges til at arbejde sammen for at stoppe en militær organisation, som vil destabilisere den skrøbelige magtbalance ved hjælp af atomvåben og teknologi.

Udover Cavill i rollen som Solo medvirker også Armie Hammer som hans russiske partner, Kuryakin. Derudover er også Jared Harris, Alicia Vikander og Hugh Grant på rollelisten, mens filmens skurk spilles af den italienske skuespiller Luca Calvani.

Filmen instrueres af Ritchie, der også selv har stået for den nye udgave af manuskriptet, som tidligere blev skrevet af Steve Zailian, dengang Steven Soderbergh først var tilknyttet som instruktør.

“The Man From U.N.C.L.E.” forventes at udkomme engang i 2014, men har endnu ingen fastsat premieredato.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Jb-film 9 år siden

Fotos siger ikke alt - og dog.
De fotos fra settet bringer mig lidt tilbage til Sean Connerys James Bond-tid. - Måske vi også bliver bragt tilbage til 1960'ernes koldkrigsstemning?

Så håber jeg bare, at vi ser en officiel dansk/nordisk udgivelse på Blu-ray af den gamle originale tv-serie fra 1960'erne.
Gravatar

#2 Fredag 9 år siden

Fedt de lader den foregå i 60'erne, fremfor at forsøge at opdatere til vor tid.
Gravatar

#3 misuma 9 år siden

Jeg er selv overrasket, men jeg har det fint med Cavill i rollen istedet for Cruise.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: