Til næste år udsender Warner Bros. en filmatisering af F. Scott Fitzgeralds klassiske roman “Den Store Gatsby”. Produktionen er for tiden undervejs i Australien, hvorfra de første billeder fra settet, der bl.a. viser Leonardo DiCaprio som Gatsby, er blevet lækket.

Se billederne hos Just Jared.

“Den Store Gatsby”, der udkom i 1925, udspiller sig blandt den amerikanske østkysts overklasse i 1920’erne og er en samfundsskildring, hvor myten om den store amerikanske drøm bliver taget under behandling. Romanen har sidenhen høstet stor ros som værende det værk, der bedst beskriver den periode i USA’s historie.

Filmen bliver instrueret af Baz Luhrmann (“Moulin Rouge!”) og har udover DiCaprio også Carey Mulligan og Tobey Maguire på rollelisten.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Æsop9000 8 år siden

Jeg læste engang The Great Gatsby i Engelsk A niveau, og vi så The Great atsby filmen fra 70erne, med Robert Redford. Jeg vil ikke sige at jeg var imponeret af nogle af delene. Men det kan være at denne indspilning giver et bedre billede af "the roaring twenties".
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#2 Wangsgaard 8 år siden

Leo og Tobey i samme periode-film og den bliver instrueret af Luhrmann.... Det kan kun blive godt.
http://c.mymovies.dk/wangsgaard/group:owned
Gravatar

#3 BN 8 år siden

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 lordsasa1 8 år siden

Jeg har store forventninger til denne film..
Gravatar

#5 Whispering Horse 8 år siden

Det bliver spændende at se hvorledes de vil gribe romanen an. De første par interviews indikerer at Baz Luhrman vil lave en forbindelse i mellem fortiden og nutiden. Dette lyder umiddelbart som en god ide, i hvert fald ud fra en økonomisk indgangsvinkel.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.

Skriv ny kommentar: