20th Century Fox har lanceret det første kig på Steve Carell og Tina Fey i komedien “Date Night”, der instrueres af Shawn Levy (“The Pink Panther”, “Nat på museet 2”). Billedet kan ses her.

Filmen omhandler Claire (Fey) og Phil Foster (Carell), et forstadspar, som kæmper sig gennem hverdagen med arbejde og ægteskab. Selv deres hyggeaftener med middag og biograftur er blevet kedelige, så i et forsøg på at genoplive deres ægteskabelige flamme besøger de en trendy bistro på Manhatten.

Her bliver deres identitet pludselig forvekslet, hvilket sender dem ud på et halsbrækkende non-stop-eventyr. Alt imens de endelig husker, hvorfor de er så gode sammen, kommer Phil og Claire i karambolage med korrupte betjente, en højtstående gangster og en skør taxachauffør – deres date bliver pludselig en aften, de aldrig glemmer.

Den vilde date går i danske biografer 16. april.

Se også: Steve Carell tilbage i “Get Smart 2″.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Monkeyking 14 år siden

Tina Fey... ohh Yay... Steve Carell... ohh shudder :-(
Kan ikke klare at se på ham... han overspiller på den dårligste måde og er bare anti sjov. "Evan Almighty", "40 year old virgin" og "Get smart" stank alle som een...
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#2 amadoR 14 år siden

En eller anden skyd Monkeyking, inden jeg dræber mig selv ved at stikke mine øjne ud som brænder med en køkkenkniv, fordi jeg læste hans kommentar.
Gravatar

#3 Monkeyking 14 år siden

Eh... den kommentar gav ingen mening... noget med at dine øjne brænder med en køkkenkniv!? :-o

Det eneste der gav mening, at du ville ha' at een eller anden skulle skyde mig (åbenbart fordi jeg ikke kan lide den enormt overvurderede Steve Carell) giver egentlig heller ingen mening, da han virkelig er totalt ringe... "so let them burn" :-P
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#4 filmz-Megan Fox 14 år siden

Jeg ville give Monkey ret Steve Carell er ikke super sjov.....slet ikke på høde med Jim Carrey og han når heller ikke op på siden af Will Ferrell.

Steve Carell var dog ok i Dan in Real Life.
Gravatar

#5 duuk74 14 år siden

Det er nu også i The Office at Carell rigtigt folder sig ud
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#6 Monkeyking 14 år siden

Hmm ku' være man sku' gi' ham og det amerikanske remake en chance...
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."

Skriv ny kommentar: