Warner Bros. og Steve Carell planlægger at lave en opfølger til komediehittet “Get Smart”, der omsatte for 130 mio. dollars i USA og 230 mio. dollars på verdensplan.

Carell har samtidig indgået en ny aftale med Warner Bros., som giver Carell mulighed for at stable selskabet Carousel Prods. på benene sammen med Vance DeGeneres og Charlie Hartsock. Selskabet vil have til huse hos Warner Bros., og Carell vil trække på de mange kreative og talentfulde aktører, han har stiftet bekendtskab med igennem sine tv-shows og film. Det er planen, at skuespilleren skal producere de film, han ikke selv medvirker i.

For tiden er Steve Carell i gang med optagelserne til den 5. sæson af “The Office”, som han udover at medvirke i også producerer og er medforfatter på. Det er endnu uvist, hvad han næste filmprojekt vil blive, men udover “Get Smart 2” skal han spille overfor Tina Fey i ægteskabskomedien “Date Night”, som instrueres af Shawn Levy.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 15 år siden

Åh nej!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 elwood 15 år siden

Jeg ku nu egentlig godt li Get Smart, Steve Carell kan altid få mig til at grine.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 kasperfmn 15 år siden

Jeg forstår ikke hvad folk ser i Steve Carell, han var ligegyldig og irriterende i Bruce Almighty og fuldkommen forfærdelig i Evan Almighty og Get Smart så ikke ud til at være meget bedre. At den har omsat for så meget som den har gjort kan jeg simpelthen ikke forstå.
Gravatar

#4 Kram 15 år siden

Ja desværre har han ikke leveret noget nævneværdigt siden Anchorman.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#5 North 15 år siden

synes fyren er pisse sjov
Gravatar

#6 Corgan 15 år siden

#3 & 4:

Hvad med "The 40 Year Old Virgin" eller "Little Miss Sunshine"? Jeg synes han klarer den rigtig godt i netop de 2 film... især i den sidstnævnte.
Gravatar

#7 Michael Andersen 15 år siden

#6 Enig. Det var lige de to film, som ændrede min holding omkring Steve Carell fra "I don't get it" til "I like it" :) I "The Office" synes jeg også at han er herlig.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 icetea 15 år siden

Lyder ok, Get Smart var sjov nok :)

Skriv ny kommentar: