Paramount Pictures har udsendt det første officielle billede fra “Iron Man 2”, der viser Tony Stark (Robert Downey Jr.) blandt de forskellige inkarnationer af Iron Man-dragten. Billedet kan ses i fuld størrelse her.

Don Cheadle overtager i den nye film rollen som James Rhodes, og Sam Rockwell spiller multimilliardæren Justin Hammer. Desuden medvirker Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke og Scarlett Johansson.

“Iron Man 2” instrueres ligesom sin forgænger af Jon Favreau, der til avisen USA Today fortæller om filmen: ”Hvor mange superhelte er åbne omkring deres identitet? Vi ville lege med den idé. Men det har selvsagt konsekvenser – i hans forhold, over for teamet. Der er mange områder, vi kan udforske.”

“Iron Man 2” får amerikansk biografpremiere 7. maj 2010.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 De4_Kia 14 år siden

Nice, nye dragter i baggrunden :-p
Men er det bare mig, eller har den ting i brystkassen (kan ikke huske hvad den hedder), som holder ham i livet ikke fået en ny farve?
Gravatar

#2 filmz-neco 14 år siden

hmm... kan godt være, men det kan også bare være t-shirten der farver lyset fra den lidt anderledes. Selv hvis den har ændret sig kan det jo nemt forklares ved at Tony har opgraderet den igen.
Gravatar

#3 Ericmase 14 år siden

Tjaa GLÆDER MIG DAMN IT! :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#4 Christian Voldborg 14 år siden

Den skal nok blive fed, men vil hellere se nogle billeder af Mickey Rourke i den film.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#5 Juhler 14 år siden

#1

Nu ved vi jo ikke om den nye han byggede virker endnu, eftersom Obediah (staveplade) stjal den fra ham og blev sprunget i luften i slutningen
Gravatar

#6 misuma 14 år siden

Jeg troede slet ikke Jon Favreau ville begynde på 2´eren endnu, oh well´der kan man bare se.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#7 Ash 14 år siden

Nice... De har fået Sam Rockwell med! Det anede jeg ikke, han er for sej! Hvorfor fanden har han ikke samme status som Johnny Depp, han er jo altid helt fantastisk!!!
Gravatar

#8 Morpheus 14 år siden

Ser fantastisk ud allerede. Glæder mig til efterfølgeren til den bedste superheltefilmatisering lavet.

Skriv ny kommentar: