Gysersiden Bloody-Disgusting.com kan fremvise de nyligt frigivede første officielle billeder af Benicio Del Toro i fuld makeup som “The Wolfman”, Joe Johnstons nye filmfortolkning over den behårede, månehylende trussel.

Rick Baker (“The Frighteners”, “The Ring”) står for filmens makeup-effekter, mens Andrew Kevin Walker, som var manusforfatter på “Se7en”, har stået for filmens manuskript.

Som i den oprindelige Universal-film fra 1941 med Lon Chaney Jr. vil den nye udgave udspille sig i det viktorianske England. Del Toro spiller en mand, der vender hjem fra Amerika, bliver bidt af en varulv og påbegynder en hårrejsende ny eksistens.

“The Wolfman” har desuden bl.a. Anthony Hopkins og Hugo Weaving på rollelisten og er sat til at få dansk premiere 1. maj, 2009.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Riqon 14 år siden

Hmm, castet er da interessant.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 squee 14 år siden

#1 Enig. Synes ikke de officielle billeder ser nær så lovende ud, som de amatør fotos, der er blevet taget fra deres sets.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#3 Mr.E 14 år siden

Niiiiiiiiiice....
Holder sig fedt og alligevel opdateret til det oprindelige look!
Gravatar

#4 ScumBag 14 år siden

Hmm, hvorfor er tænderne slidte og beskidte? Det giver da kun mening hvis han er "wolf mode" i laaang tid.
----------------------------------------
"Bitter Sport" - "Trekantet, Upraktisk og Ond"
Gravatar

#5 filmz-moonbird 14 år siden

som gamme gyserklassiker fan kan jeg kun være glad for at de tydelig er gået efter Lon chaney jr's wolfman look, jeg er ret spændt på hvordan de komme til at lave den film. og hvor meget af wolfie der bliver CG og hvor meget der bliver makeup, man kan jo roligt sige at den originale makeup, gys og kamp ligger way below nutidens standard
I'm a woman, and i like action films with lots of blood and violence you got a problem with that!?
Gravatar

#6 filmz-smedt-meister 14 år siden

Det ser fremragende ud.. glæder mig helt vildt nu!
Søren og Lasse har dårlig filmsmag.

Skriv ny kommentar: