Under Tokyo Game Show kunne 20th Century Fox fremvise den første teaser-plakat til deres kommende spilfilmatisering “Street Fighter: The Legend of Chun Li”, den nye filmudgave over Capcoms populære kampspilsserie.

Plakaten, der giver det første kig på Kristin Kreuk i det kendetegnende blå kostume som den kamptrænede kineserpige Chun Li, kan ses hos WorstPreviews, hvor det også er muligt at se et nyt billede af “Smallville”-skuespillerinden som den hurtigtsparkende titelfigur.

Neal McDonough ses i rollen som filmens hovedskurk, den magtfulde leder af Shadaloo-syndikatet, M. Bison, mens Taboo fra gruppen Black Eyed Peas spiller den forfængelige og maskeklædte spanske ninja Vega. Michael Clark Duncan spiller den brutale bokser Balrog, Chris Klein (“American Pie”) er løjtnant Charlie Nash, mens Robin Sho (“Mortal Kombat”) har fået rollen som Chun Lis mentor, Gen.

Filmen om den kinesiske kung fu-piges eventyr er ikke det eneste projekt, som Capcom har planlagt i forbindelse med 20-års jubilæet for den populære spilfranchise. Til næste år udsender spilgiganten også det længe ventede “Street Fighter IV” til diverse spilkonsoller.

“Street Fighter”-filmen, der ikke vil være forbundet med den tidligere udskældte Universal-filmatisering, vil være klar i biograferne til april næste år.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 HighFlyer15 15 år siden

Kan næsen ikke vente med at se hende i det klassiske outfit.. Mmmm.. :) Glæder mig også til en teaser eller en heldig trailer..
Gravatar

#2 Spanner 15 år siden

Mmmmm... Kristin Kreuk... *drools*
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#3 filmz-Cerebrum 15 år siden

Hmm... synes ikke der er noget ved hverken hendes udseende eller skuespil. Jeg mindes at krumme tæer hver gang hun åbnede munden i Smallville - en dør, dét er hun...
Gravatar

#4 filmz-thomasb84 15 år siden

*3

Hun er da rigtig smuk. Synes sådan en som Jessica Alba ikke er noget særligt. Hvorimod jeg finder Jordana Brewster utrolig smuk og sexet. Men der er vi nok forskellige:)
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#5 Chrisenry 15 år siden

jeg glæder mig lidt til den her, men mon ikke den kommer til at skuffe mig fælt
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: