Dvd-udgaven af Marvel-filmatiseringen “The Incredible Hulk” rammer det amerikanske marked 21. oktober, men filmsiden FilmSchoolRejects har fået fat i udgivelsen tidligt og har gennemgået filmens bonusmateriale for at lokalisere den omdiskuterede opdukken af helten Captain America, som tidligere er blevet bekræftet som værende til stede i en af filmens droppede scener.

Ganske rigtig kan ivrige fans finde et glimt af Marvels patriotiske blåklædte helt, og et screenshot af den noget skjulte superhelts cameo-optræden kan ses på FilmSchoolRejects’ hjemmeside.

Efter at Captain Americas ikoniske skjold kunne spottes i Tony Starks værksted i “Iron Man”, kunne instruktøren bag “The Incredible Hulk”, Louis Leterrier, i juni måned afsløre, at selve den berømte helt ville kunne ses i filmen.

På daværende tidspunkt sagde Leterrier om den slettede scene: ”Der er et tidspunkt, hvor Bruce Banner opgiver sin jagt på at finde en kur og beslutter at begå selvmord. Han rejser derfor mod nord og når den Nordlige Polarkreds. I har sikkert set glimt af det i nogle af trailerne. […] Når det er sagt, så møder Bruce der Captain America, da han når sin destination!”

Den yderst skjulte og flygtige cameo kan findes i en scene, hvor Bruce Banner vandrer gennem et arktisk landskab, hvor han forgæves forsøger at undertrykke sin vrede Hulk-side. Henimod scenens slutning styrter en lavine ned mod kameraet, hvor observerende fans kan fange et glimt af Captain America nedfrosset i isen med sit kendetegnende skjold over sig.

Hvilken skuespiller, der rent faktisk kommer til at spille den berømte Marvel-helt, når Captain America får sin egen spillefilm, er endnu ikke afsløret. Marvel har dog sat filmen, kaldet “The First Avenger: Captain America”, til at få premiere i maj 2011. Tidligere har bl.a. Leonardo DiCaprio og Brad Pitt angiveligt været udset til rollen.

“Captain America”-filmen vil derpå yderligere binde Marvel-filmuniverset sammen, da den efter planen skal følges op af superhelte-ensemblefilmen “The Avengers” – et projekt, der allerede ledes op til i “Iron Man”, hvor man i en scene efter rulleteksterne møder helten Nick Fury (Samuel L. Jackson), der præsenterer Avengers-projektet for Tony Stark. I slutningen af “The Incredible Hulk” dukker Stark op for ligeledes at tale med General Thunderbolt Ross om dannelsen af et specielt hold.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 sizanx 13 år siden

Okay, jeg forventede noget mere af hans cameo...
Gravatar

#2 PedeMeister 13 år siden

Ja det er jo helt klart og tydeligt, sikke en cameo...
Gravatar

#3 tranberg 13 år siden

Hvorfor ligger han frosset ned i isen?
I don't get it...!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#4 dragelarve 13 år siden

Ej, hvor er den tynd.
Gravatar

#5 Michael Andersen 13 år siden

Minder om et af de der billeder fra Ekstra Bladet, hvor man har fundet rumvæsner på Mars.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 Ikari 13 år siden

tranberg (3) skrev:
Hvorfor ligger han frosset ned i isen?
I don't get it...!

Er ikke helt inde i Captain America-mytologien, men tror vist forklaringen er som følger: Captain America kæmpede jo under Anden Verdenskrig, så for at han kunne blive brugt i moderne tider sammen med de andre Marvel-helte (Avengers), blev det vist forklaret med, at han var blevet frosset ned efter et styrt i polarhavet og tøet op igen flere årtier efter...
Gravatar

#7 moulder666 13 år siden

Hmm - DiCaprio som Captain America? Manden er dygtig - ingen tvivl der - men han ligner ikke just en muskuløs machoman! Brad Pitt...well...han er nok en smule bedre, men heller ikke lige hvem jeg ville vælge!

En fyr med et udseende a'la Tom Brady ville nok være mit valg.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 filmz-Razor#33 13 år siden

Nogen der kan poste et link, hvor man kan købe den udgave med de 70 ekstra minutter???
Gravatar

#9 Cherrn 13 år siden

Ja, jeg kan godt huske den nyhed med de 70 ekstra minutter, men jeg har absolut ikke hørt noget om at de rent faktisk er inkluderet i DVD udgaven. Måske bonusmaterialet, men det er jo ikke en del af filmen.
Gravatar

#10 Movie Daddy 13 år siden

Hey Razor#33

Tror der går noget før vi ser den på dvd/Blu-ray.

Filmselvskaberne er jo kendt for at dubbel-Dipér deres dvdér, og af dem jeg har set/læst om på det sidste er det højeste jeg kan komme på at på alm. dvd (2&3disc) ville du kunne finde ca. 27 min. Deleted Scenes, men på Blu-ray ville der være par 40 min.

Det er fra selvskabets side for at "tvinge" dem som endnu ikke har en Blu-ray afspiller endnu til at købe en for at få mere af det "guf" man kunne tænke sig ;O)

Men a hvad jeg har kunne finde ud af, så er det "bare" Deleted Scenes set under menuén, og ikke Deleted Scenes der er "klippet" ind i filmen ( Do´h ... Dang it)

Havde selv rå glædt mig til at se det, som der var så meget tale om inden filmen havde premiere (nemlig de ekstra 70 min.)

Men selvskaberne vil jo bare have vores penge og ikke bare en gang, NEJ op til flere gange, og så forstår de ikke at mange downloader film ...... Måske hvis man gav os film elsker tingene fra starten og ikke bare pressede pengene ud af os ved at dubbel - dip deres film med vilje :O( Så ville pirat download måske ikke være så udbredt.

Nej! NED med prisen på film (Biograf & dvd, Blu-ray) så ville i tjene mere, for hvem ville ikke heller have org. dvd/blu-ray fram for kopi !!!!!!

Fordi filmselvskaber !
"Vi tager røven på jer, hvis i tager røven opå os" ;O)

Skriv ny kommentar: