Terminator Dark Fate reaktioner / Filmz.dk

Første reaktioner på “Terminator: Dark Fate” – sammenlignes med “The Force Awakens”


De første “Terminator: Dark Fate”-reaktioner er landet – og de er blandede.

Der er bred enighed blandt filmanmelderne om, at “Terminator: Dark Fate” er franchisens bedste siden “Terminator 2: Judgment Day”.

“Dark Fate” beskrives som en “Terminator”-pendant til “Star Wars: The Force Awakens”.

I “The Force Awakens” blev en gruppe nye helte introduceret i form af Rey, Finn og Poe Dameron, imens der blev lagt op til et farvel med i første omgang Han Solo, men på sigt også Luke og Leia.

“Terminator: Dark Fate” introducerer nye skuespillere som Mackenzie Davis, Natalia Reyes og Diego Boneta, men de to gamle stjerner – Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger – medvirker også.

James Cameron ser selv “Dark Fate” som første film i en ny trilogi.

Læs også ‘James Cameron arbejder på ny “Terminator”-trilogi‘.

“Terminator: Dark Fate” får dansk premiere d. 31. oktober.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 KasperBS 1 år siden

Dejligt at høre. Synes også man har kunnet bedømme udfra de seneste klip og trailers, at niveauet er højere end de seneste 3 efterfølgere.
Gravatar

#2 Star Trek fever 1 år siden

Wow. Så stort set alle reaktioner siger den bedste siden T2 og Terminators the force awakens. Derudover skamroses alle kvinderne, selvfølgelig, og Arnold nævnes af en. Dette virker som et studies bestillingsarbejde, hvor de har uddelt tjeklister med ord til diverse anmeldere. Nu må vi se når de rigtige anmeldelser kommer
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 OliverDK 1 år siden

Det kan da godt være, at anmeldere på Twitter i USA roser den, men jeg glemmer ikke det var selvsamme anmeldelere, der pointerede Dave Chapelle's nye show var en skipper, Jokerfilmen var for incels, Hannah Gadsby er et komisk geni og jeg kunne blive ved.

Med andre ord jeg venter til den eneste dom jeg kan stole på i dag - publikums. Anmeldere (særligt engleske og amerikanske) har udtjent der værnepligt for mit vedkommende - det er aktivister i forklædning. Eller alternativt; når de synes noget er godt og på forkant med tiden er det ofte ringe og synes de noget er ringe og problematisk, er det som regel godt.

Ja jeg beklager, men man bliver jo klog af skade ;)
Gravatar

#4 Johnny42 1 år siden

Okay, trailerne får godt nok ikke mig til at tænke på TFA. Det er da vist også ved at være tredje gang de snakker om en trilogi, der det tidligere gange er sendt lige lukt i glemslen pga skuffende anmeldelser/Box Office.

Den første var vist den med John Connor i fremtiden og den anden med Emilia Clarke som Sarah Connor. Men de har da trods alt ikke været helt så desperate denne gang for at afsløre hele filmen og komme med et KÆMPE PLOT TWIST i traileren. Men jeg har stort set mistet alt håb for denne franchise.

Hvis man ville have en ny helt/en ny historie så skulle man være startet med det en ny helt/en ny historie og ikke forsøge at bygge videre på noget der er etableret. Og Camerons involvering har nok også været yderst begrænset, da han er optaget af sine Avatar film.
Gravatar

#5 Gridlock 1 år siden

Mr H Reviews har lavet en glimrende lille video om Cameron


Sjovt hvordan Cameron nu går ind og gør lige præsis det med Terminator filmen som han kritiserede Alien 3 filmen for så sent som i år.

Spoilers:

Dagligt smide ny skreven manuskript sider ind.. tjek.
Dræbe en elskede karakter i de første 10 minutter.. tjek.
Også voksen Edward Furlong er IKKE med i filmen på nogen måde, hans body double er der, men har ingen linjer og bliver dræbt inden for de første 10 minutter.

... ja den her film skal i DEN GRAD få gode anmeldelser fra MR H Reviews, Geeks and Gamers og Midnights edge før jeg gider og spilde penge på den.


En lille side historie om Terminator Gale Anne Hurd var med til og producere T1 og 2 samt Aliens og som sådan ejer hun nogen af rettighederne til Terminator og Aliens, rettigheder hun nu forsøger og få tilbage.
Hvis det lykkes for hende vil hun potentielt kunne gå ind og reboote det hele endnu engang.

Skriv ny kommentar: